bihon.ro Web analytics

A fost turnat asfaltul pe o porțiune din drumul Beiuș – Aleșd

De Georgiana Anghel

A fost turnat asfaltul pe o porțiune din drumul Beiuș – Aleșd

Tronsonul de drum în curs de reabilitare și modernizare are o lungime de 33,655 de kilometri
Drumul Județean 764 face legătura între localitățile Beiuș (intersecție cu DN76) și Aleșd (intersecție DN1), având o lungime totală de 69 de kilometri.
Scris de Georgiana Anghel - Drumul Județean 764 face legătura între localitățile Beiuș (intersecție cu DN76) și Aleșd (intersecție DN1), având o lungime totală de 69 de kilometri.

La finalul săptămânii trecute a fost finalizată turnarea stratului de uzură pe o porțiune de 12 kilometri din Drumul Județean 764 Beiuș – Aleșd. Tronsonul este cuprins între Podul Pancului, prin localitatea Călățea, și Aștileu. „În august se va lucra la finisarea acostamentelor şi la marcaje, pe această porțiune. Mulțumesc constructorilor care au respectat angajamentul de a termina turnarea asfaltului până la sfârșitul lunii iulie. Continuăm lucrările în zona Cornet, Tomnatec şi Zece Hotare”, a menționat Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor.

Potrivit CJ Bihor, tronsonul de drum care este în curs de reabilitare și modernizare are o lungime de 33,655 de kilometri, fiind cuprins între intersecția cu DJ 764D în apropierea localității Damiș și intersecția cu DJ 108I în localitatea Aștileu. Drumul în lucru străbate localitățile Zece Hotare, Tomnatic, Călățea și se termină în Aștileu la intersecția cu Drumul Județean108I.

Proiect de 93 de milioane de lei

Partea carosabilă are o lățime cuprinsă între 5,50 – 6,00 metri, lățimea platformei fiind cuprinsă între 7,00 – 7,50 m, iar acostamentele între 0,00 – 0,75m. În cadrul proiectului, vor fi reabilitate două poduri pe DJ764, peste Valea Minerii și peste un canal care deversează într-un bazin de retenție. Firma resposabilă de execuția lucrărilor la proiectul „Reabilitare și Modernizare DJ 764 Beiuș – Roșia – Aștileu – Aleșd, Sector de la km 31+000 la km 64+655, L= 33,655 km” este SC Asfamixt SRL. Valoarea contractului este de peste 93 de milioane de lei.

Lucrările au început în octombrie 2019, iar termenul de execuție, conform contractului, este de 28 de luni.

 

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ - A. Data 01.11.2021 - 05.11.2021 COR mt jt Beius - PL Salonta si COR mt jt Alesd - anuntate cu 2 zile

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  România trece sâmbătă spre duminică la ora de iarnă
  Trecerea la ora de iarnă 2021, la ca și în ceilalți ani, se face în ultimul weekend din octombrie. Astfel, în ultima noapte de sâmbătă spre duminică, 30 spre 31 octombrie 2021, ceasurile se vor da cu o oră înapoi, ora 4:00 devenind ora 3:00.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O tânără de 20 de ani a intrat într-un stâlp pe drum expres
  O șoferiță în vârstă de 20 de ani a produs un accident rutier în cursul zilei de miercuri, 27 octombrie, pe drumul expres. 12

  BIHON CAO

  Cum se face accesul la Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă

  BIHON Sport local

  Karateka din 15 țări se întrec la Campionatul European IKU de la Oradea
  „IKU European Championship” este găzduit de Arena Antonio Alexe din Oradea în perioada 28-31 octombrie. Competiția este organizată de departamentul IKU din Federația Română de Arte Marțiale cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului. 1

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ - D. Data 29.10.2021 -COR mt jt Alesd - PL. Marghita - anuntate cu 24 ore

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Record de vaccinați în județul Bihor. Numărul cazurilor active a trecut de 6.000
  Datele DSP Bihor arată că în cursul zilei de miercuri, 24 octombrie, în județ au fost efectuate 3.101 doze de vaccin. 30

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.