bihon.ro Web analytics

Accesorii auto pentru mașina dvs.

Reactualizat la:

Accesorii auto pentru mașina dvs.

Reactualizat la:
Orice proprietar auto știe că nu este destul doar să achiziționeze piese de schimb auto și consumabile pentru mașină.
Orice proprietar auto știe că nu este destul doar să achiziționeze piese de schimb auto și consumabile pentru mașină.

Adesea, conducătorul auto dorește ca șofatul să fie mai confortabil sau dorește să își doteze mașina cu dispozitive suplimentare care nu există deja montate de catre producător pe mașină; sau, dorește să schimbe aspectul vehiculului. În acest sens, există diverse accesorii auto care îl pot ajuta.

Există accesorii electronice, care includ diverse gadget-uri cum ar fi sistemele de navigare auto, dispozitive de înregistrare video digitale, camere de luat vedere pentru parcare, sisteme de monitorizare a presiunii din anvelope, sisteme audio și video, încărcătoare de telefoane mobile, dispozitive de curățare a aerului sau de ionizare, aspiratoare auto.

În afară de acestea, piața auto mai oferă o întreagă diversitate de accesorii legate de siguranța șoferului și a pasagerilor, la fel și pentru menținerea mașinii în stare tehnică bună. Aceste accesorii sunt cricurile, trusele de prim ajutor, stingătoarele de incendii, cabluri, încărcătoare de baterii, oglinzi auxiliare, manometre și compresoare de aer pentru anvelope. Accesoriile pot fi găsite ieftin pe AUTODOC24

O altă categorie adițională o constituie accesoriile cum ar fi scaunele pentru copii, transportatoare și centurile de siguranță pentru scaune.

În ceea ce priveste accesoriile pentru îmbunătățirea confortului din interiorul mașinii, se pot distinge următoarele produse populare: suporturi pentru pahare și scrumiere, cutii auto pentru păstrarea lucrurilor, covorașe pentru animale de companie și opritoare pentru acestea, la fel și compartimente pentru răcirea băuturilor și a hranei.

O altă categorie de accesorii este reprezentată de produse ce permit modificarea exterioară a mașinii. Aceste sunt de tipul nuanțatoarelor de culoare, capacele pentru roți, huse pentru scaune și volan, suporturi de protecție pentru portiere și bare, etc. Astfel, diversitatea de produse va ajuta orice proprietar de mașini să găsească un set de accesorii în conformitate cu nevoiele și dorințele acestuia.

Advertorial! Hb: 348072

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Crește taxa de depunere a gunoiului pe haldă
  Din această lună, se majorează tarifele de depunere a gunoiului pe halda ecologică gestionată de Eco Bihor, în funcție de inflația din ultima perioadă. 2

  Bihon CSM Oradea

  CSM Oradea nu se va prezenta la baraj
  După cum se știe, echipa de handbal masculin CSM Oradea și-a câștigat dreptul de participare la barajul pentru promovarea în Liga Națională.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Persoanele asimptomatice care au COVID-19 nu-i pot infecta pe cei din jur - studiu
  Un studiu recent arată că o persoană infectată, dar care nu are simptome, nu transmite virusul mai departe. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cod galben în Bihor: grindină și descărcări electrice
  Administrația Națională de Meteorologie a emis în cursul zilei de luni mai multe avertizări meteo pentru județul Bihor.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  44 de arbori tăiați pentru pista de biciclete, lângă Cartierul Europa
  O pistă de biciclete urmează să fie amenajajată pe strada Universității, de-a lungul Cartierului Europa, cale de acces spre Piața 100. 9

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Elevii din România vor avea transport gratuit
  Executivul a aprobat hotărârea care prevede că elevii vor beneficia în mod gratuit de transport în orice perioadă anului, iar cei care fac naveta naveta între localitatea de domiciliu și cea unde sunt școlarizați vor avea asigurat transport gratuit pe toată perioada anului școlar. 1

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.