Din fericire pentru dvs., există destul de multe sfaturi la îndemână care vă vor ajuta să preparați o cafea excelentă acasă.
Utilizați capsule de cafea
Capsulele sau pod-urile de cafea sunt recipiente de cafea gata de utilizat pe care le puteți folosi instantaneu pentru a prepara rapid cafeaua, mai ales dacă sunteți grăbit. Sunt produse de unică folosință și, prin urmare, își păstrează aroma, mireasma și intensitatea. Fiecare tip de capsule de cafea conține cafea măcinată proaspăt prăjită și amestecată la perfecțiune de blenderi cu experiență. Fiecare model de capsule de cafea este sigilat pentru extracția perfectă, ceea ce elimină necesitatea de a avea orice abilitate la nivel de barista pentru a prepara o cafea demnă de o cafenea.
Pur și simplu introduceți capsula în aparatul de cafea, apăsați un buton și cafeaua dvs. este gata în câteva secunde. Capsula uzată este evacuată într-o tavă. Puteți returna capsulele goale de cafea și pentru reciclare.
În plus, cafeaua măcinată începe să-și piardă gustul și prospețimea din momentul în care deschideți punga, dar etanșarea unică a capsulei menține cafeaua proaspătă până la 24 de luni. Aromele și aroma cafelei proaspăt măcinate sunt păstrate, astfel, intacte pentru mai mult timp.
Sfaturi pentru a utiliza capsule de cafea acasă
1. Așezați două lingurițe de înghețată de vanilie într-un pahar și turnați peste el un shot fierbinte de espresso. Acest affogato italian topit va deveni instantaneu noul dvs. favorit.
2. Turnați laptele spumat într-un pahar înalt și apoi turnați peste el un shot de espresso. Acest lucru va crea straturi frumoase de cafea și lapte în băutura dvs.
3. Mușcați dintr-o bucată de ciocolată chiar înainte de a savura o ceașcă de espresso; va ajuta la diminuarea gustului amar și vă va permite să experimentați espresso-ul în adevărata sa formă, eliminând nevoia de îndulcitori.
4. Folosiți întotdeauna apă filtrată, deoarece, pe lângă calitatea zațului de cafea, celălalt element important care afectează gustul espresso-ului este apa.
5. Treceți apă prin aparatul cu capsule de cafea înainte de prima ceașcă a zilei, pentru a încălzi aparatul și pentru a vă asigura că resturile de cafea rămase se curăță.
Îmbunătățiți longevitatea aparatului dvs. de cafea
Dacă doriți ca noul dvs. aparat să reziste mai mult, trebuie să urmați instrucțiunile de utilizare menționate în manuale. Păstrați la îndemână și sfaturile de mai jos:
● Îndepărtați și spălați în mod regulat toate părțile detașabile: fiecare espressor are piese detașabile, cum ar fi tava de scurgere și recipientul gol pentru capsule. După fiecare utilizare, trebuie să le spălați cu apă și detergent ușor, astfel încât să fie îndepărtat orice reziduu de cafea. Este foarte important din punct de vedere al igienei. Înainte de a le asambla înapoi, uscați-le complet cu o cârpă moale. De asemenea, după fiecare utilizare, curățați cafeaua sau apa care se varsă pe sau în jurul aparatului. Chiar și rezervorul de apă trebuie golit și umplut cu apă proaspătă zilnic.
● Spălați aparatul cu apă înainte de prima ceașcă: este un obicei bun să vă spălați aparatul înainte de prima ceașcă a zilei. Acest lucru se poate face lăsând apa să curgă după ce ați apăsat butonul de preparare fără a introduce capsula (nu uitați să puneți apă în rezervor). Acest lucru va elimina orice reziduuri de cafea din utilizarea anterioară și, de asemenea, va încălzi aparatul.
● Nu folosiți în mod abuziv sau nu utilizați în exces aparatul dvs. de cafea: orice aparat de cafea de uz casnic sau rezidențial nu trebuie utilizat pentru o afacere comercială, deoarece veți ajunge să îl utilizați în exces. Majoritatea aparatelor nu pot face față acestei infuzii constante, ceea ce va duce în cele din urmă la defectarea acestora. Aparatele de cafea pot prepara cu ușurință 20 de căni de cafea pe zi, ceea ce este ideal pentru case, birouri mici sau camere de hotel.
● Utilizați numai capsule de cafea compatibile: nu experimentați cu diferite tipuri de capsule, deoarece acest lucru vă poate afecta aparatul. Utilizați capsule compatibile cu aparatul dvs. de cafea.
● Nu lăsați capsula în interior după ce ați preparat cafeaua, ci scoateți-o întotdeauna. Uneori, uităm să scoatem capsula de cafea din tavă după preparare, deoarece ne grăbim. Dacă rămâne prea mult acolo, cafeaua uscată se poate lipi de acul care injectează apa.
Advertorial!
Trimite articolul
XExperienta? Ce experienta bai?