bihon.ro Web analytics

Aceste sfaturi vă vor face experiența de preparare a cafelei mai interesantă

Cât de des v-ați gândit să vă preparați o cafea ca la cafenea acasă, dar nu ați putut? Totul depinde de proces și de modul în care tratați fiecare pas în fabricarea băuturii preferate.
Cât de des v-ați gândit să vă preparați o cafea ca la cafenea acasă, dar nu ați putut? Totul depinde de proces și de modul în care tratați fiecare pas în fabricarea băuturii preferate.

 

Din fericire pentru dvs., există destul de multe sfaturi la îndemână care vă vor ajuta să preparați o cafea excelentă acasă.

Utilizați capsule de cafea

Capsulele sau pod-urile de cafea sunt recipiente de cafea gata de utilizat pe care le puteți folosi instantaneu pentru a prepara rapid cafeaua, mai ales dacă sunteți grăbit. Sunt produse de unică folosință și, prin urmare, își păstrează aroma, mireasma și intensitatea. Fiecare tip de capsule de cafea conține cafea măcinată proaspăt prăjită și amestecată la perfecțiune de blenderi cu experiență. Fiecare model de capsule de cafea este sigilat pentru extracția perfectă, ceea ce elimină necesitatea de a avea orice abilitate la nivel de barista pentru a prepara o cafea demnă de o cafenea.

Pur și simplu introduceți capsula în aparatul de cafea, apăsați un buton și cafeaua dvs. este gata în câteva secunde. Capsula uzată este evacuată într-o tavă. Puteți returna capsulele goale de cafea și pentru reciclare.

În plus, cafeaua măcinată începe să-și piardă gustul și prospețimea din momentul în care deschideți punga, dar etanșarea unică a capsulei menține cafeaua proaspătă până la 24 de luni. Aromele și aroma cafelei proaspăt măcinate sunt păstrate, astfel, intacte pentru mai mult timp.

Sfaturi pentru a utiliza capsule de cafea acasă

1. Așezați două lingurițe de înghețată de vanilie într-un pahar și turnați peste el un shot fierbinte de espresso. Acest affogato italian topit va deveni instantaneu noul dvs. favorit.

2. Turnați laptele spumat într-un pahar înalt și apoi turnați peste el un shot de espresso. Acest lucru va crea straturi frumoase de cafea și lapte în băutura dvs.

3. Mușcați dintr-o bucată de ciocolată chiar înainte de a savura o ceașcă de espresso; va ajuta la diminuarea gustului amar și vă va permite să experimentați espresso-ul în adevărata sa formă, eliminând nevoia de îndulcitori.

4. Folosiți întotdeauna apă filtrată, deoarece, pe lângă calitatea zațului de cafea, celălalt element important care afectează gustul espresso-ului este apa.

5. Treceți apă prin aparatul cu capsule de cafea înainte de prima ceașcă a zilei, pentru a încălzi aparatul și pentru a vă asigura că resturile de cafea rămase se curăță.

Îmbunătățiți longevitatea aparatului dvs. de cafea

Dacă doriți ca noul dvs. aparat să reziste mai mult, trebuie să urmați instrucțiunile de utilizare menționate în manuale. Păstrați la îndemână și sfaturile de mai jos:

● Îndepărtați și spălați în mod regulat toate părțile detașabile: fiecare espressor are piese detașabile, cum ar fi tava de scurgere și recipientul gol pentru capsule. După fiecare utilizare, trebuie să le spălați cu apă și detergent ușor, astfel încât să fie îndepărtat orice reziduu de cafea. Este foarte important din punct de vedere al igienei. Înainte de a le asambla înapoi, uscați-le complet cu o cârpă moale. De asemenea, după fiecare utilizare, curățați cafeaua sau apa care se varsă pe sau în jurul aparatului. Chiar și rezervorul de apă trebuie golit și umplut cu apă proaspătă zilnic.

● Spălați aparatul cu apă înainte de prima ceașcă: este un obicei bun să vă spălați aparatul înainte de prima ceașcă a zilei. Acest lucru se poate face lăsând apa să curgă după ce ați apăsat butonul de preparare fără a introduce capsula (nu uitați să puneți apă în rezervor). Acest lucru va elimina orice reziduuri de cafea din utilizarea anterioară și, de asemenea, va încălzi aparatul.

● Nu folosiți în mod abuziv sau nu utilizați în exces aparatul dvs. de cafea: orice aparat de cafea de uz casnic sau rezidențial nu trebuie utilizat pentru o afacere comercială, deoarece veți ajunge să îl utilizați în exces. Majoritatea aparatelor nu pot face față acestei infuzii constante, ceea ce va duce în cele din urmă la defectarea acestora. Aparatele de cafea pot prepara cu ușurință 20 de căni de cafea pe zi, ceea ce este ideal pentru case, birouri mici sau camere de hotel.

Utilizați numai capsule de cafea compatibile: nu experimentați cu diferite tipuri de capsule, deoarece acest lucru vă poate afecta aparatul. Utilizați capsule compatibile cu aparatul dvs. de cafea.

● Nu lăsați capsula în interior după ce ați preparat cafeaua, ci scoateți-o întotdeauna. Uneori, uităm să scoatem capsula de cafea din tavă după preparare, deoarece ne grăbim. Dacă rămâne prea mult acolo, cafeaua uscată se poate lipi de acul care injectează apa.

Advertorial!

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  1. Covidut Ionut says:

    Experienta? Ce experienta bai?

  2. Mapamond

    Alarmă în şcoli: Elevii le dau pumni colegilor ca în „Jocul calamarului”, serialul coreean de pe Netflix
    Nebunia este foarte populară în rândul elevilor din şcolile primare şi gimnaziale, care, teoretic, nu ar fi trebuit să vadă produsul TV, deoarece este interzis copiilor sub 14 ani.

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    Salonul Internațional de Artă Naivă Oradea se pregătește să-și deschidă porțile
    Evenimentul este organizat de Centrul de Cultură al Județului Bihor, partener fiind Muzeul Țării Crișurilor - Complex Muzeal.

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    La mulți ani, Armata Română!
    Luni, 25 ocombrie e Ziua Armatei Române, iar militarii locali de la Garnizoana Oradea organizează la Statuia Ostaşului Român din Parcul 1 Decembrie Oradea o ceremonie militară cu intonarea imnului de stat, slujbă religioasă, alocuţiuni, depuneri de coroane, jerbe şi buchete de flori.

    BIHON CAO

    Citiri Compania de Apă

    BIHON CAO

    Întrerupere furnizare apă

    BIHON CAO

    Citiri contoare Compania de Apă Oradea

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    Ultimul scărar din Bihor care reface „drumul pâinii”
    „Luați scări !”, „Luați scări!”, „Hai la scări!”. E un strigăt care se aude din ce în ce mai rar pe ulițele din Bihor. Singurul care mai duce scări de lemn făcute chiar de el la vânzare cu căruța e Dumitru Buha din Cresuia.

    BIHON Sport local

    Debut cu dreptul pentru voleibalistele orădene

    România

    Noile restricții care intră de luni în vigoare: Carantină de noapte și certificat verde obligatoriu. Magazinele, deschise până la ora 21. Lista completă
    Începând de luni, 25 octombrie, de la ora 00:00, intră în vigoare noile restricții aprobate de CNSU și decise de Guvern, iar mai apoi publicate în Monitorul Oficial al României. 3

    Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

    Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.