bihon.ro Web analytics

Anastasia Residence Oradea – cel mai înalt confort!

Reactualizat la:

Anastasia Residence Oradea – cel mai înalt confort!

Reactualizat la:
Anastasia Residence este situat in Cartierul Nufărul, pe Str. General Nicolae Șova nr. 20. Complexul rezidențial pune la dispoziția celor interesaţi de o locuinţă, 144 apartamente cu 1, 2 și 3 camere, 180 locuri parcare și 1.100 mp spații verzi.
Scris de Demian - Anastasia Residence este situat in Cartierul Nufărul, pe Str. General Nicolae Șova nr. 20. Complexul rezidențial pune la dispoziția celor interesaţi de o locuinţă, 144 apartamente cu 1, 2 și 3 camere, 180 locuri parcare și 1.100 mp spații verzi.

Din punct de vedere al conceptului, Anastasia Residence este un proiect ce dorește să redefinească standardele modului în care trăim. Promisiunea principală a brandului este că va oferi spații de locuit excelente la cel mai înalt nivel de confort. Astfel, toate facilitățile puse la dispoziție vor veni în ajutorul confortului dumneavoastră și al familiei.

Izolare termică

Izolarea termică a clădirii are la bază un termosistem ce oferă performanțe excelente în orice condiții. Pentru termoizolare, protecție la foc, protecție împotriva propagării flăcărilor, dar și protecție fonică va fi utilizată vată minerală bazaltică rigidă de 10 cm. În cadrul sistemului intră totodată și plăci hidrofobizate, permeabile la vapori și rezistente în mediul alcalin. Acest termosistem este considerat cel mai sănătos sistem de termoizolație pentru clădire și locatari deoarece permite peretelui să respire.

Izolare fonică

Deoarece nivelul de zgomot este unul dintre cele mai importante aspecte ale unei locuințe, fiecare apartament Anastasia Residence va fi izolat fonic cu membrană fonoizolantă BlockTec 70, atât la nivel de pereți exteriori și interiori, cât și la nivel de pardoseală și tavan. Această membrană are performanțe excelente de izolare fonică fără a afecta semnificativ grosimea pereților, având totodată și calități ignifuge – rezistentă la foc, nu se desprinde și nu răspândește particule lichide în caz de incendiu.

Siguranță şi confort

Fiecare apartament va dispune de senzori de inundație și de incendiu, video interfon și sisteme anti-efracție și supraveghere video.

Clădirile vor fi dotate cu centrale termice proprii cu agent primar din sistemul de termoficare al orașului, asigurând independența în ceea ce privește facilitățile. De asemenea, va fi amenajat un spațiu verde cu loc de joacă pentru copii și spații de parcare disponibile contra cost.

Anastasia Residence este dotat cu ascensoare ultraperformante marca Schindler 3300. Schindler este unul din cei mai reputați producători de ascensoare la nivel mondial și unul din numele de referință în ceea ce privește calitatea și performanța.

Alte facilități includ cărămida porotherm (interior: 25 cm., exterior: 30 cm., despărțitori: 11,5 cm.), electrovalvă pe apartament cu termostat mobil (temperatura va putea fi reglată prin intermediul telefonului) și tâmplărie PVC (cu 3 foi de sticlă cu argon între ele și cu tratament low-E pe sticla interioară și exterioară, dar și cu baghetă caldă – diferența ca randament fiind de 60% față de cea de aluminiu). 

Pentru informații suplimentare și pentru a vizualiza apartamentele disponibile, vă invităm să accesați site-ul www.anastasiaresidence.ro, pagina de Facebook https://www.facebook.com/anastasiaresidence/ și cea de Instagram https://www.instagram.com/anastasia_residence/ sau să ne contactați la adresa contact@anastasiaresidence.ro, ori la nr. de tel. +40 739 277 344.

Apartamentele noastre prind viață odată cu voi, așa că sunt croite în jurul viselor voastre și pentru că acasă e un sentiment, simțim împreună!

Advertorial! Hb: 311165
1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Advertorial says:

  Zona unde este amplasat cartierul este total nepotrivita! In rest, lucrarile pot fi observate la fata locului daca sunt sau nu de calitate.

 2. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  15 milioane de euro, finanţări pentru împăduriri
  S-a prelungit până, pe 31 martie 2020, depunerea cererilor de sprijin pentru schema de împădurire.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ePiramida, funcţională de luni
  Platforma online poate fi accesată parţial, în baza codului numeric personal. Pentru acces la toate secţiunile, utilizatorul trebuie să ceară Primăriei, online sau la ghişeele din Piramidă, validarea contului.

  Bihon CSM Oradea

  CSM Oradea va juca cu Dinamo în semifinalele Cupei
  Turneul Final Four al Cupei României se va desfășura la Cluj-Napoca, la 9-10 februarie.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Discoteca anilor '70-'80”, la muzeu
  Este vorba despre prima expoziție permanentă dedicată discotecilor din anii comunismului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Parc industrial în locul vechiului CET
  Directorul demisionar al Termoficare SA, Stănel Necula, anunţă refuncţionalizarea terenului de la CET-ul vechi de pe Borșului. După toate probabilităţile, Necula va rămâne în administraţia locală, la Termoficare SA şi după intarea în vigoare a demisiei depuse ca urmare a unei condamnări penale. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Debitul Crișul Repede, de trei ori mai mic decât media multianuală
  Debite scăzute și fenomene de iarnă în bazinul hidrografic Crișuri. Vremea rece din ultima perioadă a dus la apariţia formaţiunilor de gheaţă pe cursurile de apă din bazinul hidrografic Crişuri.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.