bihon.ro Web analytics

Anunț de începere proiect

Anunț de începere proiect

Reactualizat la:
„Sprijin pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din zona de nord vest a județului Bihor”, cod SMIS 2014+ 137314
„Sprijin pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din zona de nord vest a județului Bihor”, cod SMIS 2014+ 137314

În luna septembrie 2020 a fost semnat Contractul de finanțare din Instrumente Structurale nr. 375/25.09.2020 pentru proiectul „Sprijin pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din zona de nord vest a județului Bihor”, cod SMIS 2014+ 137314, cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Componenta 1, OS 3.2 Apel de proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii de apă şi apă uzată – sprijin pregatire proiecte de investiţii, Axa Prioritară 3 – Dezvoltarea infrastructurii de mediu în condiţii de management eficient al resurselor.

Obiectivul general al proiectului: Continuarea strategiei locale pentru dezvoltarea sectorului de apă și apă uzată la nivelul zonei de nord vest a județului Bihor, îndeplinirea obligațiilor Tratatului de Aderare a României la Uniunea Europeană, precum și a legislației specifice naționale și europene în sectorul de apa si apa uzata, in cadrul cadrul contractului de AT.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

Obiectivul specific OS1 Realizarea documentațiilor necesare în vederea depunerii proiectului pentru obținerea finanțării din fonduri europene pentru lucrări în infrastructura de apă și apă uzată din zona de nord vest a județului Bihor

Obiectivul specific OS2 Realizarea documentațiilor de atribuire a contractelor sectoriale de produse, servicii și lucrări și sprijinirea Operatorului Regional în procesul de derulare a procedurilor de atribuire.

Beneficiar: APĂ CANAL NORD VEST S.A.

Rezultate prevăzute ale proiectului sunt următoarele:

Studii la faza Studiu de fezabilitate – aferent activității 1 (studiu topografic, studiu geotehnic, studiu hidrologic, studiu hidrogeologic și model hidrodinamic, studiu de inundabilitate, Studiu privind calitatea apei potabile, studiu privind balanța apei, studiu privind infiltrațiile și inspecții CCTV, studiu de tratabilitate, studiu privind calitatea și debitul emisarului, studiu privind calitatea apei uzate, expertize tehnice (lucrări edilitare, fundații și structuri))

Studiu de fezabilitate preliminar – aferent activității 2 (strategia privind gestionarea nămolului, studiu privind descărcarea de ape uzate industrial, studiu de fezabilitate preliminar, strategia/planul de achiziții, analiză cost/beneficiu preliminară, analiza instituțională preliminară, documentații obținere CU, documnetații obținere avize și acorduri)

Aplicația de finanțare și documentele suport elaborate. Planul de informare și publicitate a proiectului corespunzător este elaborat conform prevederilor programului de finanțare pentru perioada 2021-2027 și MIV 2021-2027

Documentațiile de atribuire pentru contractele de lucrări, servicii și furnizare din cadrul proiectului sunt elaborate conform legislației în vigoare, cererii de finanțare și studiului de fezabilitate aprobate de Beneficiar.

Valoarea totală a proiectului: 33.074.477,11 lei, valoarea eligibilă este de 27.793.678,24 lei (din care FC 23.624.626,51 lei și cofinanțare 277.936,78 lei).

Durata proiect: 37 de luni, respectiv între data de 10.08.2020 și data de 01.08.2023, la care se adaugă, daca este cazul, și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de Finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

Date de contact: office@apanordvest.ro

Advertorial! CH: 10867

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Concedierile de la CJ Bihor: replici acide între Mang și Bolojan
  Ioan Mang: concedierile au unicul scop să crească imaginea cuiva! Bolojan: dacă această administrație nu va face o treabă bună, va fi sancționată la vot, așa cum ați fost dvs. 7

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cseke Attila – un senator acuză
  Senatorul UDMR nu este de acord cu modificarea modului de alocare a fondurilor europene pentru dezvoltarea UAT-urilor.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Interioo a deschis primul showroom din România, la Oradea, în ERA Home Center!
  Desfășurat pe o suprafață de peste 1000 de metri pătrați, noul showroom de gresie, faianță și obiecte sanitare oferă orădenilor o experiență unică în ceea ce privește amenajările interioare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Programul Cimitirului Municipal de Ziua Morților
  Administrația Domeniului Public SA Oradea anunță că sâmbătă, 31 octombrie, și duminică, 1 noiembrie a.c., cu prilejul Zilei Morților, Cimitirul Municipal Rulikowski va fi deschis între orele 8-21.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  COVID Bihor: Opt decese, 260 cazuri noi, multe firme controlate
  Conform noului bilanț, județul Bihor a depășit joi, pragul de 6.000 de cazuri, de la începutul epidemiei și până în prezent, după ce, în ultimele 24 de ore au fost confirmate pozitiv la coronavirus, 260 de persoane.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Polițiștii bihoreni, razie în trenuri și stațiile de călători
  Polițiștii bihoreni de la Transporturi au controlat trenurile de călători și în gări.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.