bihon.ro Web analytics

Anunț de presă

Reactualizat la:

Anunț de presă

Reactualizat la:
Începerea proiectului „Construirea unui laborator de testare de gradul I, împrejmuire teren și poartă acces”.
Scris de Demian - Începerea proiectului „Construirea unui laborator de testare de gradul I, împrejmuire teren și poartă acces”.

S.C. GP SĂGEATA PROD S.R.L. cu sediul în sat Suplacul de Barcău, com. Suplacul de Barcău , Str. Minerilor, nr. 40, județul Bihor, CUI 106541, J05/442/19.02.1992, implementează proiectului cu titlul: „Construirea unui laborator de testare de gradul I, împrejmuire teren și poartă acces”, cod SMIS 113733, co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 2614 / 10.07.2018 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 şi Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 4.959.606,78 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 2.608.911,00 lei, din care 2.217.574,35 lei din FEDR și 391.336,65 lei din Bugetul Național.

Proiectul se implementează la punctul de lucru al societății în comuna Borș, Zona Industrială, amplasament Parc Industrial Borș, nr. 5/E, județul Bihor, prin REGIO – Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacitaților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

Obiectivul general al proiectului „Construirea unui laborator de testare de gradul I, împrejmuire teren și poartă acces” este îmbunătățirea competitivității economice prin creșterea productivității muncii în cadrul societății și prin realizarea unei investiții inițiale.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

* Construirea și dotarea unui laborator de testare de gradul I, prin achiziția de lucrări de construire și a echipamentelor aferente instalațiilor, a 41 de echipamente de specialitate, a mobilierului pentru birouri, a echipamentelor IT, a unui activ necorporal necesar pentru gestiunea activității, care duce la inovare de produs și de proces în cadrul societății

* Realizarea activităților de internaționalizare și a activităților de certificare a sistemului de management și de certificare a laboratorului

* Creșterea numărului mediu de salariați ai societății prin crearea unui loc de muncă pentru persoane din categorii defavorizate.

Data de începere a proiectului: 16.01.2017

Data de finalizare a proiectului: 30.03.2020

Date de contact: Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziție la sediul social al firmei sau la tel. 0756293982, e-mail proiectsageata2012@gmail.com, persoana de contact Ratan Elena. 

gp

Advertorial! Hb: 80548

gp2

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Magie în Amfiteatrul din Cetate
  Primul spectacol în aer liber oferit copiiilor de Teatrul Arcadia a fost „Magic Show”.

  BIHON Sport local

  Ludogoreț a mai făcut un pas spre titlu. Keșeru a părăsit terenul accidentat!
  S-a reluat campionatul și în Bulgaria. În fața a 4.500 de spectatori, Ludogoreț Razgrad a câștigat în deplasare derby-ul cu Levski Sofia, scor 1-0 (0-0).

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Fațada interioară a Palatului Episcopiei Greco-Catolice a fost finalizată. Se lucrează la fațadele exterioare
  La aproape 2 ani de la incendiul care a devastat Palatul Episcopiei Greco-Catolice, fațada din curtea interioară a fost reabilitată, iar celelalte se află într-un stadiu avansat. 

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Stadiul lucrărilor la Spitalul Județean au depășit pragul de 70%. Urgențele se mută în containere
  Primarul Ilie Bolojan anunță că peste 70% din lucrările la noua clădire a Spitalului Județean au fost finalizate. 5

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Elevii și studenții, gratuit cu trenul spre litoral
  Pe lângă gratuitatea la transportul în comun din interiorul localităților, elevii beneficiază de gratuitate și la transportul feroviar la toate categoriile de trenuri, la clasa a II-a. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Reguli noi pentru pescari
  Potrivit unui ordin al Ministrului Agriculturii, publicat marți, 2 iunie, în Monitorul Oficial, pescarii trebuie să respecte câteva măsuri impuse de autorități din cauza epidemiei de coronavirus. 3

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.