bihon.ro Web analytics

Anunt de presă

Reactualizat la:

Anunt de presă

Reactualizat la:
Anunț începere proiect: „Dezvoltarea si diversificarea productiei in cadrul societatii ROCOMES SRL”.
Scris de farcas - Anunț începere proiect: „Dezvoltarea si diversificarea productiei in cadrul societatii ROCOMES SRL”.

ROCOMES SRL anunţă începerea activităţilor proiectului „Dezvoltarea si diversificarea productiei in cadrul societatii ROCOMES SRL” Cod SMIS 116073, finanțat prin Regio Programul Operaţional Regional 2014–2020, Axa prioritară 2: „Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2: „Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale si Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivelul regiunii Nord-Vest de către Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 01.04.2016–01.04.2020, perioada de implementare fiind de 49 de luni, proiectul avand o valoare totală de 6.075.016,60 lei. Finanțarea nerambursabilă primită este în valoare de 3.612.149,49 lei, din care 3.070.327,07 lei din FEDR si 541.822,42 lei valoarea eligibila nerambursabila din bugetul national. Contract de Finantare Nr. 3059/14.09.2018.

Obiectivul principal al proiectului il constituie imbunatatirea competatitivitatii intreprinderii ROCOMES SRL prin realizarea unei investitii initiale in domeniul fabricarii de echipamente industriale prin diversificarea productiei unei unitati existente.

Obiectivele specifice:

1. Diversificarea productiei unei unitati in domeniul fabricarii de echipamente industriale prin:

– Dotarea cu echipamente tehnologice, utilaje, instalatii de lucru, echipamente informatice specifice activitatii si anume:1 buc Freza mare, 1 buc Freza mica, 2 buc Cornier din fonta, 1 buc Masina de alezat, 2 buc Aparat sudura, 1 buc Brat de masura, 1 buc Laptop pentru bratul de masura, 1 buc Instalatie de detensionare, 1 buc Durometru, 1 buc Sistem iluminat LED, 1 buc Sistem panouri fotovoltaice, 5 buc Aparat aer conditionat 12000 BTU, 1 buc Aparat aer conditionat 18000 BTU, 1 buc Sistem ventilatie. Achizitionarea de licente, programe informatice, specifice activitatii si anume 1 buc Software Metrolog.

2. Derularea de activitati specifice prioritatii de investitie in vederea dezvoltarii capacitatii intreprinderii de a isi dezvolta si mentine avantajul competitiv:

– Implementarea procesului de certificare proces de sudura specific activitatii desfasurate in cadrul proiectului

– Implementarea procesului de certificare a sistemelor de management al calitatii (ISO 9001), al mediului (ISO 14001), integrate

– Participarea, in calitate de expozant, la un targ international

3. Respectarea si promovarea principiilor orizontale privind dezvoltare durabila si egalitate de sanse prin:

– Utilizarea surselor regenerabile de energie prin achizitionarea unui sistem panouri fotovoltaice

-Retehnologizarea/achizitionarea echipamentelor mai eficiente energetic (eficientizarea iluminatului in spatiile de productie) sau optimizarea functionarii instalatiilor si a fluxurilor tehnologice prin achizitionarea unui sistem iluminat LED

– Angajarea a 4 persoane, din care 1 persoana care „are varsta de peste 50 de ani”

– Includerea persoanelor de sex feminin atat in echipa de management, implementare si operare a proiectului.

ROCOMES SRL

Persoana de contact: Gianluca Caivano, Administrator

Tel/fax/email: 0723539240 / 0359451532/ office@rocomes.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

www.inforegio.ro                                                           facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

anunt de presa

Advertorial! H: 134811

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Protest pe malul defrişat: „principalul responsabil e dl. primar iar al doilea responsabil e orădeanul căruia nu-i pasă”

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Iele”, expoziție temporară de artă textilă
  Oana Tudose exploatează fibrele de lână de oaie prin metode tradiționale de prelucrare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Primul suspect de coronavirus din Bihor este o femeie
  Bihorul se confruntă cu primul caz suspect de coronavirus. 3

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Femeie de 30 de ani din Bihor, dispărută. Ați văzut-o?
  Polițiștii bihoreni au fost sesizați marți, de familia unei femei de 30 de ani din Ineu, cu privire la dispariția acesteia.

  Mapamond

  Austria și Croația au confirmat primele cazuri de coronavirus
  Primele două cazuri de coronavirus au fost confirmate în Austria, în provincia Tirol, potrivit The Guardian. Premierul croat Andrej Plenković a confirmat, de asemenea primul caz de coronavirus, un pacient care e internat într-un spital din Zagreb.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Nu mințiți în chestionare și nici medicul de familie că vă costă libertatea sau/și viața!
  Bihorul este primul județ unde factorii decizionali în gestionarea acțiunii anti - Covid 19 au instruit medicii de familie. 2

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.