bihon.ro Web analytics

Anunț de presă Începerea proiectului „Dezvoltarea firmei STARTRONIC SERVICE SRL

Reactualizat la:

Anunț de presă Începerea proiectului „Dezvoltarea firmei STARTRONIC SERVICE SRL

Reactualizat la:
S.C. STARTRONIC SERVICES.R.L. cu sediul în municipiul Oradea, Str. Calea Aradului, nr. 49, bloc D37, sc. A, ap. 6, județul BIHOR, CIF28183994, J5/452/2011, implementează proiectului cu titlul: „Dezvoltarea firmei STARTRONIC SERVICE SRL”, cod SMIS 102657, co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 1434 / 09.03.2018 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 și Agenția de Dezvoltare Regională Nord – Vest, în calitate de Organism Intermediar.
Scris de Demian - S.C. STARTRONIC SERVICES.R.L. cu sediul în municipiul Oradea, Str. Calea Aradului, nr. 49, bloc D37, sc. A, ap. 6, județul BIHOR, CIF28183994, J5/452/2011, implementează proiectului cu titlul: „Dezvoltarea firmei STARTRONIC SERVICE SRL”, cod SMIS 102657, co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 1434 / 09.03.2018 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 și Agenția de Dezvoltare Regională Nord – Vest, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.098.735,58 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 722.519,07 lei, din care 614.141,21 lei din FEDR și 108.377,86 lei din Bugetul Național.
Proiectul se implementează la punctul de lucru al societății în Regiunea Nord-Vest, judeţul Bihor, Municipiul Oradea, Str. Ogorului, nr. 47, începând cu data de 09.03.2018 pana la 31.12.2018, prin REGIO – Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.
Obiectivul general al proiectului „Dezvoltarea firmei STARTRONIC SERVICEB SRL” este consolidarea pe piață a firmei STARTRONIC SERVICE SRL, prin creștere economică și dezvoltare durabilă.
Obiectivele specifice ale proiectului sunt:
Creșterea capacității de prestare a serviciilor prin achiziționarea a 52 de bucăți echipamente performante, 2 seturi echipamente IT, specifice domeniului service auto;
Creșterea numărului mediu de salariași cu 5 locuri de muncă, din care 1 persoană din categorii defavorizate conform Ghidului solicitantului POR 2.1.

Date de contact: Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziție la sediul social al firmei sau la tel. 0744. 512.410,e-mail: proiectstartronic@gmail.com, persoana de contact : Ciprian Ioan STURZ.

lo2

Advertorial! 

lo3

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Stație de monitorizare a aerului la Sânmartin
  Sânmartinul este una dintre localitățile în care va fi amplasată una dintre cele 60 de noi stații de monitorizare a aerului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Florica Cherecheș afirmă că poate dezamorsa „bomba ecologică” de la Derna
  Deputatul promite ecologizarea siturilor contaminate cu reziduuri petroliere de la Balc, Derna și Suplac.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  USR reclamă lacune majore în achiziția de materiale din China. Li se cere demisia lui Mihai Jurca și dr. Gheorghe Carp
  Într-un document consistent pus la dispoziția publicului larg, USR Bihor acuză municipalitatea orădeană de manipulare și fals, în ceea ce privește modul în care a fost prezentată achiziția de materiale de protecție, din luna aprilie. Aceasta a costat circa 4 milioane USD, incluzând transportul, taxele și inspecția. 9

  Mapamond

  MAE: 99 de români, infectați cu COVID-19 în Austria
  Un număr de 99 de români au fost diagnosticați cu COVID-19, în Linz, Austria, anunță, marți, Ministerul Afacerilor Externe (MAE). Niciuna dintre persoanele infectate nu a fost spitalizată, precizează sursa citată. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bilanț la șase luni – minus 8,7 milioane lei
  La prima scadență fiscală din 2020 Direcția Economică anunță o scădere cu 9% a încasărilor din impozite și taxe locale, față de aceeași perioadă a anului trecut. 4

  BIHON Sport local

  Barajul pentru Liga 3 se joacă în 1, 5 și 9 august
  Comitetul de Urgență FRF a aprobat ieri, calendarul și regulamentul de organizare și desfășurare pentru partidele din mini-turneele de promovare în Liga 3.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.