bihon.ro Web analytics

Anunț de presă Începerea proiectului „Dezvoltarea firmei STARTRONIC SERVICE SRL

Reactualizat la:

Anunț de presă Începerea proiectului „Dezvoltarea firmei STARTRONIC SERVICE SRL

Reactualizat la:
S.C. STARTRONIC SERVICES.R.L. cu sediul în municipiul Oradea, Str. Calea Aradului, nr. 49, bloc D37, sc. A, ap. 6, județul BIHOR, CIF28183994, J5/452/2011, implementează proiectului cu titlul: „Dezvoltarea firmei STARTRONIC SERVICE SRL”, cod SMIS 102657, co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 1434 / 09.03.2018 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 și Agenția de Dezvoltare Regională Nord – Vest, în calitate de Organism Intermediar.
Scris de Demian - S.C. STARTRONIC SERVICES.R.L. cu sediul în municipiul Oradea, Str. Calea Aradului, nr. 49, bloc D37, sc. A, ap. 6, județul BIHOR, CIF28183994, J5/452/2011, implementează proiectului cu titlul: „Dezvoltarea firmei STARTRONIC SERVICE SRL”, cod SMIS 102657, co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 1434 / 09.03.2018 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 și Agenția de Dezvoltare Regională Nord – Vest, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.098.735,58 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 722.519,07 lei, din care 614.141,21 lei din FEDR și 108.377,86 lei din Bugetul Național.
Proiectul se implementează la punctul de lucru al societății în Regiunea Nord-Vest, judeţul Bihor, Municipiul Oradea, Str. Ogorului, nr. 47, începând cu data de 09.03.2018 pana la 31.12.2018, prin REGIO – Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.
Obiectivul general al proiectului „Dezvoltarea firmei STARTRONIC SERVICEB SRL” este consolidarea pe piață a firmei STARTRONIC SERVICE SRL, prin creștere economică și dezvoltare durabilă.
Obiectivele specifice ale proiectului sunt:
Creșterea capacității de prestare a serviciilor prin achiziționarea a 52 de bucăți echipamente performante, 2 seturi echipamente IT, specifice domeniului service auto;
Creșterea numărului mediu de salariași cu 5 locuri de muncă, din care 1 persoană din categorii defavorizate conform Ghidului solicitantului POR 2.1.

Date de contact: Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziție la sediul social al firmei sau la tel. 0744. 512.410,e-mail: proiectstartronic@gmail.com, persoana de contact : Ciprian Ioan STURZ.

lo2

Advertorial! 

lo3

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Magie în Amfiteatrul din Cetate
  Primul spectacol în aer liber oferit copiiilor de Teatrul Arcadia a fost „Magic Show”.

  BIHON Sport local

  Ludogoreț a mai făcut un pas spre titlu. Keșeru a părăsit terenul accidentat!
  S-a reluat campionatul și în Bulgaria. În fața a 4.500 de spectatori, Ludogoreț Razgrad a câștigat în deplasare derby-ul cu Levski Sofia, scor 1-0 (0-0).

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Fațada interioară a Palatului Episcopiei Greco-Catolice a fost finalizată. Se lucrează la fațadele exterioare
  La aproape 2 ani de la incendiul care a devastat Palatul Episcopiei Greco-Catolice, fațada din curtea interioară a fost reabilitată, iar celelalte se află într-un stadiu avansat. 

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Stadiul lucrărilor la Spitalul Județean au depășit pragul de 70%. Urgențele se mută în containere
  Primarul Ilie Bolojan anunță că peste 70% din lucrările la noua clădire a Spitalului Județean au fost finalizate. 5

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Elevii și studenții, gratuit cu trenul spre litoral
  Pe lângă gratuitatea la transportul în comun din interiorul localităților, elevii beneficiază de gratuitate și la transportul feroviar la toate categoriile de trenuri, la clasa a II-a. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Reguli noi pentru pescari
  Potrivit unui ordin al Ministrului Agriculturii, publicat marți, 2 iunie, în Monitorul Oficial, pescarii trebuie să respecte câteva măsuri impuse de autorități din cauza epidemiei de coronavirus. 3

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.