bihon.ro Web analytics

ANUNȚ DE PRESĂ privind începerea proiectului„Dotarea și echiparea companiei S.C. GHP INTELLIGENT SYSTEMS S.R.L în vederea diversificării ofertei și consolidării poziției pe piață”

Reactualizat la:

ANUNȚ DE PRESĂ privind începerea proiectului„Dotarea și echiparea companiei S.C. GHP INTELLIGENT SYSTEMS S.R.L în vederea diversificării ofertei și consolidării poziției pe piață”

Reactualizat la:
S.C. GHP Intelligent Systems S.R.L., cu sediul social în Municipiul Oradea, str. Republicii, nr. 10A, ap. 4C, județul Bihor, derulează începând cu data de 29.06.2018 proiectul cu titlul „Dotarea și echiparea companiei S.C. GHP INTELLIGENT SYSTEMS S.R.L în vederea diversificării ofertei și consolidării poziției pe piață”, cod SMIS 102919, co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltarea Regională, în baza contractului de finanțare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de autoritate de management, și Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de organism intermediar.
Scris de Demian - S.C. GHP Intelligent Systems S.R.L., cu sediul social în Municipiul Oradea, str. Republicii, nr. 10A, ap. 4C, județul Bihor, derulează începând cu data de 29.06.2018 proiectul cu titlul „Dotarea și echiparea companiei S.C. GHP INTELLIGENT SYSTEMS S.R.L în vederea diversificării ofertei și consolidării poziției pe piață”, cod SMIS 102919, co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltarea Regională, în baza contractului de finanțare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de autoritate de management, și Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de organism intermediar.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.
Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.
Organismul Intermediar pentru Programul Operațional Regional în Regiunea Nord-Vest: Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest (www.nord-vest.ro).
Valoarea totală a proiectului, în conformitate cu contractul de finanțare, este de 936.626,15 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 669.018,68 lei. Valoarea contribuției din FEDR este de 568.665,88 lei.
Obiectivul general este creșterea productivității muncii și a eficienței activității companiei GHP INTELLIGENT SYSTEMS S.R.L în vederea consolidării poziției acesteia pe piață având în vedere domeniul specific de activitate, contextul economic, provocările și oportunitățile oferite de regiunea în care este localizată investiția, municipiul Oradea – regiunea Nord-Vest.
Perioada de implementare a proiectului este de 37 de luni, respectiv de la data de 29.06.2018 având termen de finalizare data de 30.06.2019.
Detalii suplimentare puteți obține de la sediul societății GHP Intelligent Systems S.R.L. din Municipiul Oradea, str. Republicii, nr. 10A, ap. 4C, județul Bihor sau la email ghp@ghpisystems.ro.

Advertorial! Hb: 57800

0 Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Redtor Suzuki Oradea, vă aşteaptă la showroom să încercaţi tehnologia ALLGRIP (4x4)! Treci în modul SNOW!
  Redtor Oradea, dealer autorizat Suzuki pe Bihor, vă aşteaptă să încercaţi tehnologia ALLGRIP (4X4) la showroom-ul din Calea Aradului 93 (vis a vis de aeroport)!

  BIHON CAO

  Anunț citiri contoare Compania de Apă
  S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că în vederea facturării consumurilor de apă rece pentru luna Decembrie, citirea contoarelor de branşament se va face între orele 08:00 şi 16:00, după următorul program:

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Tineri absolvenţi la Impro Patzan Show
  În spectacolul din 15 decembrie îi veţi vedea pe Alin Stanciu, Eugen Neag, dar şi pe mai tinerii lor colegi, proaspăt absolvenţi.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Atacantul George Pușcaș s-a accidentat
  Bihoreanul George Pușcaș a fost înlocuit în minutul 65 al meciului Barnsley (locul 24) – Reading FC (locul 18) din cauza unei accidentări.

  BIHON Sport local

  LPS Bihorul şi-a desemnat performerii anului 2019
  Conform tradiției, conducerea CSȘ LPS Bihorul a alcătuit clasamentul celor mai buni sportivi ai săi din actualul sezon.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.