bihon.ro Web analytics

Anunț începere proiect

Reactualizat la:

Anunț începere proiect

Reactualizat la:
„Achizitia de echipamente de tipul tabletelor scolare si a altor echipamente/dispozitive electronice în comuna Sanmartin"
„Achizitia de echipamente de tipul tabletelor scolare si a altor echipamente/dispozitive electronice în comuna Sanmartin"

UAT Sanmartin, în calitate de beneficiar, derulează începând cu data 28.09.2021 proiectul “Achizitia de echipamente de tipul tabletelor scolare si a altor echipamente/dispozitive electronice în comuna Sanmartin”, Cod SMIS 2014+ 144726, cofinanţat prin AM POC/OIPSI în baza contractului de finanţare semnat la data 28.09.2021, încheiat între Autoritatea Pentru Digitalizarea României în calitate de Organism Intermediar prin Programul Operaţional Competitivitate în numele și pentru Ministerul Investițiilor si Proiectelor Europene (MIPE) și UAT Sânmartin.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin PROGRAMUL OPERAŢIONAL COMPETITIVITATE 2014-2020, Axa prioritară 2 – Tehnologia Informației și Comunicațiilor (TIC) pentru oeconomie digitală competitivă, Prioritatea de investiții 2c. – Consolidarea aplicațiilor TIC pentru e-guvernare, e-învățare, e-incluziune, e-cultură, e-sănătate, Obiectiv Specific OS 2.4 – Creșterea gradului de utilizare aInternetului, Acțiunea 2.3.3 – Îmbunătățirea conținutului digital și a infrastructurii TIC sistemice în domeniul e-educație, e-incluziune, e-sănătate și e-cultură – SECŢIUNEA E-EDUCAŢIE.

Obiectivul general al proiectului: desfășurarea în bune condiții a procesului educațional atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice în contextul crizei pandemice create de coronavirusul SARS-COV-2, pentru a evita o creștere rapidă a infecției cu coronavirus, dar și pentru a crea condițiile necesare desfășurării activitaților didactice.

Obiectivele specifice ale proiectului (rezultatele așteptate):

Dotarea Unităților de Invățământ Preuniversitar de stat, de pe raza unității administrativ teritoriale Sânmartin cu echipamente de tipul tabletelor școlare şi a altor echipamente / dispozitive electronice necesare desfașurării procesului educațional atât pentru elevi, cât şi pentru cadrele didactice in contextul crizei pandemice create de coronavirusul SARS-COV-2, dupa cum urmează:

Tablete 813.00 cu abonament si mentenanta incluse pe 24 luni.

Laptop 44.00

Camera web conferinta 37.00

Proiector 30.00

Ecran proiectie 30.00

Tabla interactiva 37.00

Router wireless 19.00

Valoarea totală a proiectului este de 1.941.382,72 lei cu TVA, din care: – Valoarea totală eligibilă a proiectului: 1.888.072,73 lei – Valoarea eligibilă nerambursabilă: 1,850,311.36 lei (Valoare FEDR: 1.604.861,82 lei si Valoa-re BS: 245.449,54 lei) – Cofinanțarea eligibilă a beneficiarului: 37.761,37 lei – Valoarea neeligibilă a proiectului: 53.309,99 lei.

Proiectul se implementează de către beneficiarul UAT SÂNMARTIN reprezentată legal de către dl primar LAZA CRISTIAN

Data de incepere proiect 28.09.2021 iar data de finalizare este 27.06.2022, perioada de implementare a proiectului este de 9 luni.

Date de Contact: UAT SÂNMARTIN, cu sediul in Localitatea SÂNMARTIN, Str. PRINCIPALĂ NR.105, judeţul Bihor, Tel:. 0259/318003, E-mail: primaria.sanmartin@cjbihor.ro

”COMPETITIVI ÎMPREUNĂ”

Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020

Advertorial!

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ajutorul de încălzire și curent electric pentru sezonul rece, la DASO. Documentele necesare și sumele alocate
  Direcția de Asistență Socială Oradea va distribui și prelua documentele necesare pentru ajutorul de încălzire și pentru suplimentul de energie electrică.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Terminalul intermodal de mărfuri, pe terenul Vămii Oradea
  Aleșii locali au votat vineri trecerea clădirii Vămii Oradea din domeniul public al statului și administrarea Ministerului de Finanțe, în domeniul public al Primăriei Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pompierii au salvat viața unui bărbat adus la porțile subunității din Salonta
  Pompierii salontani au intervenit prompt și au salvat viața unui bărbat de 66 de ani.

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  România

  Dragnea vorbește despre planurile președintelui Klaus Iohannis cu criza politică
  Klaus Iohannis a vrut ca PNL să fie controlat de el 100% și nu putea face asta cu Ludovic Orban și a mai vrut ca cel care face propunerile pentru șefii parchetelor să fie omul lui, spune Liviu Dragnea:„își bate un cui în talpă foarte serios”. Despre alegerile anticipate, Dragnea afirmă: „o cacialma”.

  BIHON Opinii

  Instinctul ca durere
  E foarte greu să definești în ziua de azi, noțiunea de instinct, într-o societate așa zisă modernă și civilizată care funcționează după anumite reguli morale, sociale, politice etc.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Drumul Județean 709, reparat pe cheltuiala constructorului
  Consiliul Județean Bihor a transmis că firma de construcții SC Crișana Proconstruct SA a început, pe propria cheltuială, lucrările de reparații pe Drumul Județean (DJ) 709 Talpoș, la limita cu județul Arad.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.