bihon.ro Web analytics

Anunț începere proiect ”Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în comuna Sălard, județul Bihor”

Reactualizat la:

Anunț începere proiect ”Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în comuna Sălard, județul Bihor”

Reactualizat la:
Proiectul “Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în comuna Sălard, județul Bihor”, cod MySMIS 121573, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către Comuna Sălard și are o valoare totală de 6.642.236,05 lei, din care 6.327.607,19 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.
Proiectul “Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în comuna Sălard, județul Bihor”, cod MySMIS 121573, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către Comuna Sălard și are o valoare totală de 6.642.236,05 lei, din care 6.327.607,19 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar. Implementarea acestui proiect are loc în Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 01.03.2018 – 31.03.2023.

Obiectivul general al proiectului este creșterea gradului de participare la nivelul educației timpurii și învățământului obligatoriu, în special pentru copiii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului în comuna Sălard, județul Bihor.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

· Obiectivul specific 1: Pregătirea amplasamentului prin demolarea construcției existente în incinta Școlii Gimnaziale „Szalardi Janos” Sălard;

· Obiectivul specific 2: Construirea unui corp de clădire pentru desfășurarea procesului educațional al claselor 0 – IV din Scoala Gimnazială „Szaladi Janos” din Sălard. Construcția nouă va avea o suprafață construită de 599 mp și o suprafață defășurată de 1181 mp, având regimul de înălțime de 2 nivele (P+E). Lista spațiilor interioare în corpul propus va include 5 săli de clasă cu o capacitate de 30 de elevi/sală, sală de mese, cantină școlară cu spațiile adiacente, grupuri sanitare, inclusiv pentru persoane cu dizabilități, sală profesorală și grup sanitar pentru personalul școlii;

· Obiectivul specific 3: Amenajarea terenurilor de sport în incinta Școlii Gimnaziale „Szalardi Janos” Sălard în suprafață totală de 1245 mp, prin construirea unui teren de baschet și a două terenuri de tenis, inclusiv dotarea corespunzătoare a acestora;

· Obiectivul specific 4: Dotarea noii infrastructuri educaționale, respectiv a celor 5 săli de clasaă cu o capacitate de 30 de elevi/sală cu materiale didactice, mijloace de învățare, echipamente inovatoare și mobilier modern, care să ofere cele mai bune condiții de studiu, astfel încât copiii vor asista la cursuri cu interes, dornici de a exersa interactivitatea, experimentul, creativitatea.

· Obiectivul specific 5: Amenajări pentru protecția mediului, respectiv lucrări și acțiuni pentru aducerea la starea inițială și refacerea cadrului natural după terminarea lucrărilor prin reamenajarea spațiilor verzi și plantarea copacilor.

· Obiectivul specific 6: Obiectul conex investiției este amenajarea incintei, respectiv reabilitarea curții interioare a școlii, care ulterior implementării proiectului va acomoda elevii actuali și pe cei preconizați.

Advertorial! CH: 10799

 

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Concedierile de la CJ Bihor: replici acide între Mang și Bolojan
  Ioan Mang: concedierile au unicul scop să crească imaginea cuiva! Bolojan: dacă această administrație nu va face o treabă bună, va fi sancționată la vot, așa cum ați fost dvs. 7

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cseke Attila – un senator acuză
  Senatorul UDMR nu este de acord cu modificarea modului de alocare a fondurilor europene pentru dezvoltarea UAT-urilor.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Interioo a deschis primul showroom din România, la Oradea, în ERA Home Center!
  Desfășurat pe o suprafață de peste 1000 de metri pătrați, noul showroom de gresie, faianță și obiecte sanitare oferă orădenilor o experiență unică în ceea ce privește amenajările interioare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Programul Cimitirului Municipal de Ziua Morților
  Administrația Domeniului Public SA Oradea anunță că sâmbătă, 31 octombrie, și duminică, 1 noiembrie a.c., cu prilejul Zilei Morților, Cimitirul Municipal Rulikowski va fi deschis între orele 8-21.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  COVID Bihor: Opt decese, 260 cazuri noi, multe firme controlate
  Conform noului bilanț, județul Bihor a depășit joi, pragul de 6.000 de cazuri, de la începutul epidemiei și până în prezent, după ce, în ultimele 24 de ore au fost confirmate pozitiv la coronavirus, 260 de persoane.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Polițiștii bihoreni, razie în trenuri și stațiile de călători
  Polițiștii bihoreni de la Transporturi au controlat trenurile de călători și în gări.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.