bihon.ro Web analytics

Aspecte de luat în considerare în evaluarea unei imprimante

Aspecte de luat în considerare în evaluarea unei imprimante

FOTO: Singkham / Shutterstock.com
Dacă tocmai ai achiziționat o imprimantă și vrei să știi dacă ai făcut alegerea potrivită sau dacă ai de gând să achiziționezi una și nu știi ce trebuie să iei în considerare, trebuie să știi că există o serie de caracteristici care îți vor spune despre un astfel de dispozitiv cât de performant sau cât de potrivit este pentru utilizarea într-un anume scop propus.
Dacă tocmai ai achiziționat o imprimantă și vrei să știi dacă ai făcut alegerea potrivită sau dacă ai de gând să achiziționezi una și nu știi ce trebuie să iei în considerare, trebuie să știi că există o serie de caracteristici care îți vor spune despre un astfel de dispozitiv cât de performant sau cât de potrivit este pentru utilizarea într-un anume scop propus.

Fișa tehnică a unei imprimante conține o mulțime de cifre, însă este important să știi ce semnifică fiecare dintre acestea pentru a putea evalua performanțele pe care le are imprimanta aleasă.

La ce se referă viteza, respectiv rezoluția de imprimare?

Viteza de imprimare este unul dintre cele mai importante criterii de care trebuie să ții seama atunci când evaluezi o imprimantă pentru a-ți da seama dacă este potrivită pentru ceea ce ai tu nevoie. Aceasta se exprimă în număruș de pagini pe care o imprimantă le poate imprima într-un minut. În ceea ce privește rezoluția de imprimare, cu cât aceasta este mai mare, cu atât calitatea imprimării va fi mai bună. Imprimantele care utilizează tehnologia tip laser au, de regulă, o rezoluție a imprimării mai bună, claritatea documentelor fiind mai ridicată. pentru aceasta, este foarte importantă alegerea unui toner de calitate, de genul TNP-75. De reținut că imprimantele care utilizează cartușele de cerneală au o rezoluție mai bună de imprimare a fotografiilor decât imprimantele cu laser, iar în ceea ce privește imprimarea de documente, lucrurile stau tocmai invers.

Care este diferența dintre imprimantele cu o singură funcție și cele multifuncționale?

Deși imprimantele care au o funcție unică, aceea de imprimare, sunt mai rare, acestea sunt încă utilizate, așa că este bine să știi despre ce este vorba. O astfel de imprimantă poate fi utilizată doar pentru a imprima, nu și pentru a scana documente sau pentru a face alte lucruri. Tot mai multă lume preferă imprimantele multifuncționale, deoarece acestea au caracteristici mai complexe, la fel și acțiunile pe care le poți realiza cu

ajutorul lor. Cu ajutorul unei imprimante multifuncționale poți imprima, poți scana, poți copia sau poți chiar să trimiți fax. Așadar, acesta este un aspect extrem de important de luat în calcul atunci când evaluezi o anume imprimantă.

Pentru a evalua o imprimantă trebuie să iei în considerare și ușurința cu care găsești consumabilele și nu uita că alegerea unor tonere compatibile este extrem de importantă pentru ca experiența de imprimare să fie perfectă din toate punctele de vedere.

Advertorial! CH: 13397

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Angajari BIHON

  Inform Media Press angajeaza Oficiant presa - preluare anunturi mica publicitate

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ - A. Data 01.11.2021 - 05.11.2021 COR mt jt Beius - PL Salonta si COR mt jt Alesd - anuntate cu 2 zile

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea
  S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că în vederea facturării consumurilor de apă rece pentru luna Noiembrie 2021, citirea contoarelor de branşament se va face între orele 8:00 şi 16:00 după următorul program:

  BIHON CAO

  Cum se face accesul la Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  România trece sâmbătă spre duminică la ora de iarnă
  Trecerea la ora de iarnă 2021, la ca și în ceilalți ani, se face în ultimul weekend din octombrie. Astfel, în ultima noapte de sâmbătă spre duminică, 30 spre 31 octombrie 2021, ceasurile se vor da cu o oră înapoi, ora 4:00 devenind ora 3:00.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O tânără de 20 de ani a intrat într-un stâlp pe drum expres
  O șoferiță în vârstă de 20 de ani a produs un accident rutier în cursul zilei de miercuri, 27 octombrie, pe drumul expres. 12

  BIHON Sport local

  Karateka din 15 țări se întrec la Campionatul European IKU de la Oradea
  „IKU European Championship” este găzduit de Arena Antonio Alexe din Oradea în perioada 28-31 octombrie. Competiția este organizată de departamentul IKU din Federația Română de Arte Marțiale cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului. 1

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.