bihon.ro Web analytics

Caută respectul, caută Michelin Zalău – un mod mai bun de a avansa în carieră!

Reactualizat la:

Caută respectul, caută Michelin Zalău – un mod mai bun de a avansa în carieră!

Reactualizat la:
Michelin, lider în domeniul anvelopelor, este dedicată îmbunătățirii sustenabile a mobilității bunurilor și persoanelor prin producția, distribuția și comercializarea de anvelope pentru fiecare tip de vehicul.
Michelin, lider în domeniul anvelopelor, este dedicată îmbunătățirii sustenabile a mobilității bunurilor și persoanelor prin producția, distribuția și comercializarea de anvelope pentru fiecare tip de vehicul.

Aceasta oferă, de asemenea, servicii inovatoare ce sprijină afacerile și servicii digitale de mobilitate. Ca o completare a acestor servicii au apărut ghidurile de călătorie, cele pentru hoteluri și restaurante, dar și hărțile și atlasele rutiere. Grupul Michelin și-a început activitatea în România în august 2001. În prezent, Michelin are în România peste 4400 de angajați, 3 fabrici, 2 la Zalău și una la Florești, o rețea comercială și un centru de servicii partajate. Începând cu anul 2018, Bucureștiul a devenit centru de coordonare a regiunii Europa Centrală (20 țări).

Michelin consideră că respectul este temelia tuturor relațiilor, astfel că activitatea companiei în toți acești ani a gravitat și gravitează în jurului acestei valori: respect pentru oameni, clienți, acționari, mediu și fapte.

Din respect pentru oamenii care decid să fie parte din companie Michelin oferă stabilitate. Azi, în acest context, nevoia de stabilitate e din ce în ce mai prezentă în noi, iar Michelin poate acoperi această nevoie, atât din punct de vedere financiar, cât și sanitar.

Tot din respect față de angajați, Michelin încurajează și asigură resursele necesare pentru ca ei să își poată dezvolta un parcurs de carieră în linie cu obiectivele și competențele lor. Un inginer de proces își poate continua cariera în centrul de servicii, un român poate ocupa un post de manager în Germania sau o femeie poate prelua o poziție de director de uzină. La Michelin îți poți construi o carieră în funcţie de interesele şi abilităţile tale. Diversitatea domeniilor de activitate și a posturilor pe care compania le are în Europa Centrală permite construirea de parcursuri de carieră inedite. Există instrumentele necesare pentru a identifica talentele și pentru a ajuta angajații să își împlinească potențialul profesional. Vreți să porniți la drum din vânzări? Mâine puteți profesa în aprovizionare, comunicare, HR sau în orice alt domeniu care se potrivește profilului, abilităților și dorințelor dumneavoastră.

Din respect față de clienți, în această perioadă atipică, care necesită foarte multă flexibilitate și adaptare la schimbare, cei de la Michelin au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-și continua activitatea și a răspunde nevoilor acestora. La uzină a fost impus un nou orar, au fost aplicate noi proceduri de lucru care să includă și munca de acasă pentru unii angajați, s-au implementat toate măsurile de siguranță și sănătate impuse de legislație și de protocolul intern al companiei tocmai pentru ca activitatea acesteia să nu sufere mari modificări.

Puteți povesti mai multe despre valori, mediul de lucru și joburile disponibile la Michelin la Târgul de Cariere Oradea online. Reprezentanții companiei sunt nerăbdători să vă cunoască, pregătiți să vă răspundă la întrebări, tot ce trebuie să faceți e să intrați pe targuldecariere.ro și să dați click pe Oradea.

Posibilitățile de dezvoltare a carierei în compania internațională Michelin sunt nenumărate și accesibile tuturor angajaților. Noi le oferim participanților la târg oportunitatea de a lucra alături de noi, într-o uzină în pas cu vremurile, aliniată la tehnologia din zilele noastre și la procesele și procedurile internaționale.

Îi încurajăm pe toți cei prezenți la eveniment să fie îndrăzneți și să intre în legătură cu reprezentanții companiei noastre. Să pună întrebări despre o posibilă carieră în Michelin, despre companie, echipă, mediul de lucru, posibilitățile de învățare și creștere și să fie deschiși să răspundă la întrebările colegilor noștri prezentându-și cu încredere experiența, spune Cristian Lazăr, Director Resurse Umane, Platforma Industrială Michelin Zalău.

Din 23 aprilie, Târgul de Cariere Oradea online, te așteaptă la dialog cu companiile participante, printre care se numără și Michelin Zalău.

Advertorial! CH: 12477

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Trafic blocat pe DN 79, la Leș. Un camion a luat foc în urma unui carambol
  Traficul rutier este blocat pe DN 79, în urma unui accident produs între două camioane și un autoturism.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Să ai un auz sănătos înseamnă o viață plină de mulțumire!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Avantajele la pompele de căldură aer – apă de la Termocasa!
  Termocasa a fost prima companie care a realizat pompe de căldură aer – apă în România. Inginerul și inventatorul orădean Adrian Farcaș, managerul Termocasa, spune că muncit doi ani în testări de laborator pentru a le putea implementa.

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Compania de Apă anunță întreruperi în furnizarea apei

  BIHON CAO

  Întrerupere în furnizare apei în Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  VIDEO | Incident neobișnuit în Oradea: Bărbat filmat în timp ce alerga în pielea goală
  Incident neobișnuit, duminică seară pe străzile din municipiu. Un bărbat de 29 de ani din Oradea a fost filmat în timp ce alerga gol pușcă pe Bulevardul Dimitrie Cantemir. 4

  Mapamond

  Summitul NATO: Alianţa reafirmă rolul în apărarea colectivă şi în contracararea Rusiei şi Chinei
  Alianţa Nord-Atlantică a reafirmat, la summit, rolul central în apărarea colectivă în spaţiul euro-atlantic, pledând pentru contracararea Rusiei şi Chinei, a terorismului şi a riscurilor cibernetice, comunicatul salutând şi găzduirea de către România a Centrului Euro-Atlantic pentru Rezilienţă. 1

  România

  Cîmpeanu: Examene fără triaj epidemiologic și fără luarea temperaturii. Masca rămâne obligatorie
  Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat, luni, că elevii care susțin Evaluarea Națională nu vor mai trece prin triaj epidemiologic și nu li se va mai lua temperatura. În schimb, masca rămâne obligatorie.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.