bihon.ro Web analytics

Ce putem automatiza? Care sunt costurile? Care e du-rata de implementare? Întreabă direct experții KUKA!

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Ce putem automatiza? Care sunt costurile? Care e du-rata de implementare? Întreabă direct experții KUKA!
Ce putem automatiza? Care sunt costurile? Care e du-rata de implementare? Întreabă direct experții KUKA!

 

https://www.kuka.com/ro-ro/pres%C4%83/events/special/2021/1minutevideo

“Algoritmii schimbă lumea! Asta spuneam până acum un an. Acum cred că putem spune că lumea schimbă algoritmii. Industry 4.0 a catalizat ritmul de dez-voltare al digitalizării, automatizării și roboticii, dar contextul actual a determi-nat o accelerare fără precedent. Și pentru că eficacitatea automatizării a fost deja demonstrată, atunci când au apărut provocări în menținerea activității, au apărut și tot mai multe întrebări legate de posibilitățile de automatizare, timpul de implementare și bineînteles costuri.” spune Mihai Vereș, Customer Service Manager, KUKA Robotics România

Fiind unul dintre principalii furnizori din lume de soluții inteligente de automa-tizare, KUKA oferă clienților săi sisteme complet automatizate pentru piețe pre-cum cea a automobilelor, electronicelor, industriei generale, bunurilor de larg consum, comerț/vânzare cu amănuntul sau asistență medicală.

“Pandemia a obligat companiile să-și valorifice abilitățile și expertiza pentru a construi organizații rezistente care pot susține refacerea economiei globale. Fiecare sector a contribuit cu partea lui. Noi credemem că tehnologia este un element esențial în transformarea organizațiilor, în măsura în care viziunea și inovația umană o pot valorifica corespunzător, mai ales în perioade dificile.” spune Mihai.

Acces gratuit la expertiza consultanților KUKA

“De aceea vrem să ne aducem aportul și să oferim calea cea mai scurtă către răspunsuri avizate legate de pașii corecți pe care trebuie să îi facă orice antreprenor/angajat care vrea sa crească eficiența companiei, să ofere oamenilor locuri de muncă adaptate în contextul Age of Intelligence, să devină mai competitiv.” continuă Mihai.

Timp de o săptămână puteți adresa întrebările pe care le aveți direct experților KUKA, fie că vorbim de alegerea unui anumit tip de robot, de modul în care acesta trebuie să fie ales, de serviciile post vânzare, training sau piese de schimb. Completează întrebarea ta pe pa-gina dedicată de mai jos și în săptămâna următoare urmărește pagina de Facebook KUKA pentru a afla răspunsul.

https://www.kuka.com/ro-ro/pres%C4%83/events/special/2021/1minutevideo

KUKA este o companie globală de automatizare cu vânzări de aproximativ 2,6 miliarde de euro și aproximativ 14.000 de angajați. Compania are sediul central în Augsburg, Germania. Fiind unul din-tre cei mai importanți furnizori mondiali de soluții inteligente de automatizare, KUKA oferă clienți-lor tot ce au nevoie de la o singură sursă: de la roboți și celule la sisteme complet automatizate și rețelele lor pe piețe precum automotive, electronice, metal și plastic, bunuri de larg consum, e -commerce/retail și asistență medicală.

KUKA Robotics este prezentă în România încă din anul 2016. Sediul lor central este în Timișoara, dar au reprezentanți și în Cluj și Brașov.

Advertorial! CH: 12626

6 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Ironia sorții says:

  În ungurește KUKA înseamnă tomberon.

  • TomberonuKuka says:

   Cipat, necipat?

   • CaptainObvious says:

    Pentru ca in 1920 KUKA a devenit lider de piaţă în Europa, în domeniul vehiculelor utilitare pentru gospodărirea comunală iar oamenii au preluat numele firmei de pe camion si asa a ramas asocierea cu tomberonul. 🙂 Se intampla, vezi XEROX.

 2. I Robot says:

  Dupa greselile de ortografie din articolul publicitar se pare ca textul a fost scris si verificat de un robot. Probabil ca si compania este condusa de un robot, iar proprietarul companiei este de asemenea un robot. Viitorul este deja aici.

 3. xxx says:

  Cand toata munca va fi automatizata, vor fi doar roboti in fabrici, si peste tot va fi doar prin calculator, ca spre asta tinde toata lumea ca masinile sa faca totul, unde vor lucra miliardele de oameni de pe planeta? Iar daca miliardele vor fi someri cine va cumpara produsele facute de fabricile robotizate?

 4. marius says:

  ce inseamna du-rata?

 5. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  S-a stins din viaţă un mare dascăl: Dorel Tifor
  S-a stins un dascăl cum puţini mai sunt în ziua de astăzi.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Muzică populară, teatru-dans şi muzică clasică în Piaţa Unirii
  Evenimentul a fost organizat pe baza protocolului dintre Consiliul Judeţean Bihor şi Primăria Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Multipla campioană Elena Pagu, la 96 de ani, la startul Beiuș Runnnig Day
  Evenimentul care a avut loc pe 12 iunie 2021 se află la cea de-a doua ediție și a reunit la start sute de participanți printre care și mari campioni.

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Compania de Apă anunță întreruperi în furnizarea apei

  BIHON CAO

  Întrerupere în furnizare apei în Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Peste 400 de teste efectuate, un singur caz nou de coronavirus
  Numărul de cazuri noi continuă să fie redus în județul Bihor. 1

  Ştiri sportive

  Prima declaraţie a medicului care l-a salvat pe Christian Eriksen
  Medicul care l-a ajutat pe Erksen pe teren, medicul echipei naţionale a Danemarcei, Morten Boesen, a povestit despre momentele în care fotbalistul a fost la un pas să-şi piardă viaţa pe teren. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Vaccinarea anti-coronavirus, restrânsă în Bihor
  Din pricina numărului tot mai mic de doze de ser anti-Covid administrate zilnic în Bihor, s-a decis reorganizarea procesului de vaccinare.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.