Restaurantul Graf lansează un concept cu adevărat inovator în Oradea: ideea de a „împrumuta” preparatele unui restaurant faimos din țară, cu scopul de a le oferi orădenilor o experiență culinară specială: „Prin duetele noastre inedite, ne propunem să lărgim orizontul gastronomic al orădenilor și să aducem în oraș o serie de evenimente de tip «pop-up». Cu alte cuvinte, un restaurant vine temporar în localitate, iar mâncarea lor specifică poate fi testată pentru o perioadă limitată de timp de către oaspeții noștri.”, ne-a povestit Laviniu Alafi, managerul Graf Oradea.
Parteneriate cu „concurența”, de dragul orădenilor
Prin prisma evenimentului Graf fEAT. Tudor Burgers, restaurantul demonstrează că pune mâncarea bună mai presus de orgoliile chefilor. Tudor Aposteanu, fondatorul rețelei Tudor Gourmet Burgers și totodată fost finalist Masterchef, va veni personal în Oradea pentru a prepara burgerii atât de apreciați în București, dar și în alte orașe din țară unde este prezent localul (Ploiești, Focșani, Timișoara). Despre Tudor Gourmet Burgers se știe că au transformat burgerii într-un fenomen gourmet, prin calitatea premium a ingredientelor, asocierile surprinzătoare, rețetele inovatoare și sosurile-semnătură pe care le-au dezvoltat de-a lungul timpului.
În perioada 19-21 noiembrie, orădenii vor putea testa o selecție de preparate din meniul Tudor Gourmet Burgers, la prețuri mai mici decât cele din București: Western (35 lei), Trump (35 lei), The Basterd (33 lei), Black Truffles (35 lei), Fain ca’n Ardeal (35 lei), Uncle Sam (47 lei). Toate acestea vor fi disponibile în restaurantul Graf, dar vor putea fi și comandate: prin sistemul propriu de livrare (pe bază de comandă telefonică, la 0754 991 133) sau platformele tazz by eMag, glovo și foodpanda. Burgerii vor fi preparați de echipa Graf featuring (n.r. în colaborare cu) însuși proprietarul Tudor Gourmet Burgers. Așadar, va fi o experiență de neratat pentru gurmanzii orădeni. Meniul complet al restaurantului Tudor Gourmet Burgers poate fi vizualizat aici.
Seria Graf fEAT. … va continua
Echipa Graf își dorește ca acesta să fie doar începutul unei serii întregi de evenimente de tip pop-up, iar în viitor plănuiesc să invite alte restaurante din țară și, de ce nu, din străinătate. Pentru a rămâne la curent cu noutățile lor, vă recomandăm să îi urmăriți pe rețelele de socializare Facebook și Instagram, dar și pe site-ul lor: www.restaurantgraf.ro
Comenzi: 0754 991 133
Advertorial! CH: 14503
Trimite articolul
XAlo Alo Alo faceti si vaccin in Fast-Food?
Un burger care costa de doua ori mai mult decat meniul zilei la un restaurant din centru? Nu, multumesc!
“Cel mai bun” i se da de catre client, nu de catre comerciant/producator!
bag io poola lui lasca in burgeri vostru
-
Burgeru Lasca care îți dă pumni și un șut in cur.
Detalii la http://www.mihailasca.ro sau http://www.informatialibera.ro
Deci un hamburger din asta smecher de bucales 35 de lei plus livrarea 5 plus probabil inca 5 pt ambalaj.. La banii astia altundeva primesti doi hamburgeri plus cartofi si bautura te saturi toata ziua.. Oradea e frumoasa si dezvoltata dar majorotatea suntem saraci, deci luati mancarea voastra speciala si mereti dracului de aici teparilor,rusine ca ne credeti si prosti.