bihon.ro Web analytics

Clarfon, aliat de nădejde pentru recuperarea vorbirii!

 

În cazul pacienţilor care suferă de laringectomie, aceştia se confruntă cu lipsa laringelui și separarea căilor respiratorii de gură, nas și esofag. În ceea ce privește laringectomia totală, întregul laringe este îndepărtat, pe când în cazul laringectomiei parțiale, numai o porțiune din laringe este îndepărtată.

Fie că este laringectomie totală sau parțială, pacientul care se confruntă cu această maladie, are nevoie de tot sprijinul moral și financiar pentru o recuperare eficientă.

Statisticile din domeniu sugerează că o pondere ridicată de pacienții care prezintă această afecțiune provin în proporții aproape egale atât din mediul urban (51%), cât şi din mediul rural (49%), ponderea bărbaților afectați de această afecţiune fiind mai mare (92%) față de cea a femeilor (8%), în comparație cu statisticile europene, unde proporția bărbaților este de 87%.

Grupa de vârstă cea mai afectată de această maladie se regăsește între 50 și 70 de ani. Deoarece tratamentul pentru vindecarea laringectomiei poate deveni destul de costisitor, Clarfon aduce soluţii medicale optime pentru pacienții săi.

Sănătatea pacientului laringectomizat este pe primul loc şi din acest motiv, la Clarfon, filtrele HME, care sunt produse de bază în vederea recuperării pacientului laringectomizat, sunt decontate prin CAS 100% .

Deși peste 40% din decesele cauzate de cancer laringian pot fi prevenite, cancerul însumează 20% din totalul deceselor în Uniunea Europeană, deoarce tratamentul aplicat nu este în toate cazurile calitativ. Clarfon încurajează folosirea de dispozitive medicale de calitate, sănătatea pacientului este extrem de importantă. Astfel, am ales să colaborăm cu cei mai buni producători de pe piață. La Clarfon, ai posibilitatea să găsești filtrele HME Heat Moisture Exchange pentru cei cu operatie de laringectomie.

Compania Clarfon este furnizor şi pentru alte dispozitive medicale ORL, precum proteze auditive reîncarcabile, pe care le găseşti la prețuri accesibile, iar în cabinete poţi efectua gratuit audiograma și timpanograma, care te ajută să măsori cât de optim ai auzul. Luna aceasta ai discount 50% la aparatele de TOP – posibilitatea accesului la tehnologie avansată pentru orice pacient.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/clarfonro sau https://www.clarfon.ro/

Advertorial! CH: 11939

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Bihon CSM Oradea

  Renasc speranțele la calificare: CSM Oradea câștigă meciul din deplasare cu Szolnoki Olajbányász
  CSM Oradea a câștigat cu scorul de 75-58 meciul din deplasare cu Szolnoki Olajbányász.

  România

  Incident halucinant: O familie a fost atacată de propriii câini. Jandarmii au venit în ajutor
  Incidentul a avut loc miercuri după-amiaza, în locuința unei familii din Arad. Acasă se aflau bunicii împreună cu nepoțica lor. La un moment dat, unul dintre cei doi câini pe care aceștia îi dețin, a devenit agresiv și a mușcat-o pe bunică.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Selina și Construcții Bihor, oferte pentru parcarea de pe str. Iosif Vulcan 
  Inițiativa a stârnit nemulțumirea riveranilor, dar petiția lor n-a produs efectele dorite. Primăria a scos la licitație proiectarea și execuția parcării dintre case.

  BIHON CAO

  Cum se face accesul la Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  PSD și UDMR au blocat reorganizarea de la Școala Francisc Hubic
  Aleșii județeni au respins, pentru a treia oară, aprobarea organigramei Centrului de Cultură al Județului Bihor.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Victorie civică la Sântandrei: Justiția spune ”NU” definitiv incineratorului de animale de lângă Palota
  Asociația ”Santandrei Metropolitan Area” (SMA) a reușit să blocheze definitiv prin intermediul justiției înființarea unui incinerator de animale pe raza comunei. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Drumul Oradea - Sânmartin - exproprieri în valoare de 2 milioane euro
  Consilierii județeni au aprobat marți culoarul de expropriere pentru drumul de legătură Oradea - Sânmartin. 4

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.