bihon.ro Web analytics

Comunicat de presă

Comunicat de presă

Comunicat de presa de final proiect Lideri pentru azi si maine! SMIS 127080
Comunicat de presa de final proiect Lideri pentru azi si maine! SMIS 127080

Proiectul Lideri pentru azi si maine! finanţat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 a fost implementat de către compania PLEXUS SERVICES RO SRL în perioada 1 mai 2019 – 30 octombrie 2021.

Obiectivele specifice ale proiectului au făcut referire la îmbunătățirea proceselor din cadrul companiei, creșterea calității serviciilor oferite de către companie clien-ților acesteia, îmbunătățirea standardelor de management a resurselor umane şi nu în ultimul rând dezvoltarea competenţelor profesionale ale angajaților în vederea creşterii performanţelor acestora şi creşterea gradului de anticipare a nevoilor de competenţe a resurselor umane în contextul schimbărilor tehnologice rapide.

Chiar şi în contextul dificil creat de pandemia COVID-19, proiectul a reuşit să îşi atingă obiectivele şi rezultatele propuse. Peste 140 de angajați ai companiei dintre care 123 angajați pe funcții de management și 18 din departamentul de resurse umane, au participat la cel puțin unul dintre cele 19 programe de formare oferite prin cadrul proiectului.

Programele de formare susținute în cadrul proiectului au avut următoarele tematici: competențe antreprenoriale, coaching, comunicare, motivatia optimă, abilități de negociere, cursuri de limbi străine (engleză/germană), inteligență emoțională, in-structor preparator formare, first time manager, managementul schimbării, mana-gementul echipei, leadership situațional și altele.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Alina Cimpean, manager proiect

Alina.Cimpean@plexus.com

Advertorial! CH: 14332

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Peste 4.000 de cazuri active Covid-19 în Bihor. Aproape 800 de infectări confirmate în 24 de ore

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Guvernul a reaprobat indicatorii tehnico - economici pentru centura Aleșd
  Șoseaua de centură va fi formată din două tronsoane, respectiv o variantă de traseu în partea de sud ca alternativă la DN 1 și o variantă în partea de nord a orașului ca alternativă la DN 1H.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cod galben de viscol și vânt la munte
  Administrația Națională de Meteorologie a emis joi avertizări Cod galben de viscol și intensificări ale vântului la munte, în 25 de județe. Alertele meteo sunt valabile pentru următoarele zile.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Tânăr beiușean prins drogat la volan
  Polițiștii bihoreni au prins joi, 20 ianuarie, la ora 00:40, un tânăr de 24 de ani care conducea sub influența drogurilor.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Stadiul lucrărilor la pasajul subteran de la Piața Cetate: 25%, s-au forat cei 86 de piloți
  Primăria a anunțat finalizarea procesului de forare a celor 86 de piloți aferenți pasajului rutier din Piața Cetate. Constructorul lucrează acum la zidul de sprijin pentru susținerea trotuarului din dreptul blocului Cicero. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Numărul firmelor și angajaților din Bihor a crescut în 2021
  ITM Bihor a efectuat în 2021 3.597 de controale, aplicând 5.022 de sancţiuni contravenţionale, din care 467 amenzi şi 4.555 de avertismente.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.