bihon.ro Web analytics

Comunicat de presă

Reactualizat la:

Comunicat de presă

Reactualizat la:
Comunicat de presă privind începerea proiectului „Achiziția de echipamente mobile din domeniul tehnologiei informației pentru desfășurarea în bune condiții a procesului educațional atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice, în comuna Sântandrei, județul Bihor.
Comunicat de presă privind începerea proiectului „Achiziția de echipamente mobile din domeniul tehnologiei informației pentru desfășurarea în bune condiții a procesului educațional atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice, în comuna Sântandrei, județul Bihor.

Comuna Sântandrei, în calitate de beneficiar, derulează în perioada 02.06.2021-02.06.2022 proiectul „Achiziția de echipamente mobile din domeniul tehnologiei informației pentru desfășurarea în bune condiții a procesului educațional atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice, în comuna Sântandrei, județul Bihor”, Cod SMIS 2014+ 144150, cofinanțat în baza contractului de finanțare nr. 72/233t/02.06.2021, încheiat între Autoritatea Pentru Digitalizarea României și Comuna Sântandrei, în cadrul Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, Axa prioritară 2 – Tehnologia Informației și Comunicațiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă, Prioritatea de investiții 2c. – Consolidarea aplicațiilor TIC pentru e-guvernare, e-învățare, e-incluziune, e-cultură, e-sănătate, Obiectiv Specific OS 2.4 – Creșterea gradului de utilizare a Internetului, Acțiunea 2.3.3 – Îmbunătățirea conținutului digital și a infrastructurii TIC sistemice în domeniul e-educație, e-incluziune, e-sănătate și e-cultură – SECŢIUNEA E-EDUCAŢIE.

Obiectivul general al proiectului vizează desfășurarea în bune condiții a procesului educațional atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice în contextul crizei pandemice create de corona-virusul SARS-COV-2, pentru a evita o creștere rapidă a infecției cu coronavirus, dar și pentru a crea condițiile necesare desfășurării activităților didactice.

Rezultatele așteptate în urma implementării proiectului vor consta în dotarea Școlii Gimnaziale nr.1, de pe raza unității administrativ-teritoriale Comuna Sântandrei cu echipamente de tipul tabletelor școlare si a altor echipamente/dispozitive electronice necesare desfășurării procesului educațional atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice în contextul crizei pandemice create de corona-virusul SARS-COV-2, după cum urmează:

– Tabletă + abonament lunar la internet (minim 24 luni): 335 buc;

– Sisteme desktop, monitor, mouse și licențe SO: 30 buc;

– Videoproiectoare : 23 buc;

– Cameră web videoconferință: 15 buc;

– Ecran proiecție trepied : 4 buc;

– Ecran proiecție perete : 15 buc;

– Tablă interactivă: 15 buc;

– Router Wireless: 10 buc;

– Rețea LAN;

– Achiziționarea a 39 de laptopuri pentru cadrele didactice si asigurarea cursurilor ECDL- nivel intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.034.566,62 lei cu TVA, din care: Valoarea totală eligibilă a proiectului: 1.011.361,62 lei; Valoarea eligibilă nerambursabilă: 991.134,39 lei (Valoare FEDR: 859.657,39 lei si Valoare Buget de Stat: 131.477,00 lei); Co-finanțarea eligibilă a beneficiarului: 20.227,33 lei; Valoarea neeligibilă a proiectului: 23.205,00 lei.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Date de Contact:

Primăria Comunei Sântandrei

Str. Principală nr. 452, comuna Sântandrei, județul Bihor

Tel:. 0259/468950, E-mail: primaria.santandrei@cjbihor.ro

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Bihon CSM Oradea

  „Duș rece” neașteptat: CSM CSU Oradea a pierdut pe teren propriu cu CSO Voluntari
  CSM CSU Oradea a pierdut cu 68-82 meciul de pe teren propriu cu CSO Voluntari.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Consiliul Județean și-a negociat prețul la electricitate
  Consiliul Județean Bihor și instituțiile din subordine vor plăti în acest an pentru energia electrică facturi similare cu anul 2021, nefiind afectate de majorările din piață.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Mihăilă: „Ministerul Sănătății are un acord cadru pentru teste cu Comisia Europeană, dar nu îl folosește”
  Ioana Mihăilă, fost ministru al Sănătății, spune că ministerul ar putea comanda teste pentru elevi, printr-un acord cadru semnat cu Comisia Europeană. 5

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bărbatul care a amenințat un tânăr cu un pistol într-o intersecție din Oradea a fost arestat
  Polițiștii orădeni l-au reținut luni pe bărbatul care a amenințat cu un pistol de tip airsoft un tânăr de 20 de ani, în urma unui accident rutier. 6

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ - C. Data 21.01.2022 - PL Alesd + Salonta - anuntate cu 2 zile

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Birta: vom propune în Consiliul local reducerea prețului la încălzire
  Ministerul Dezvoltării a alocat o primă tranșă din ajutorul pentru orașele care au termoficare pe gaz, în cuantum total de peste 41,9 milioane lei. 7

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.