bihon.ro Web analytics

Comunicat de presă

Reactualizat la:

Comunicat de presă

Reactualizat la:
ANUNȚ FINALIZARE PROIECT “CREȘTEREA CAPACITĂTII DE GESTIONARE A CRIZEI SANITARE COVID – 19 ÎN SPITALUL DE PSIHIATRIE NUCET”, cod MySMIS 14059
ANUNȚ FINALIZARE PROIECT “CREȘTEREA CAPACITĂTII DE GESTIONARE A CRIZEI SANITARE COVID – 19 ÎN SPITALUL DE PSIHIATRIE NUCET”, cod MySMIS 14059

Spitalul de Psihiatrie Nucet a finalizat implementarea proiectului “CREȘTEREA CAPACITĂȚII DE GESTIONARE A CRIZEI SANITARE COVID – 19 ÎN SPITALUL DE PSIHIATRIE NUCET”, proiect cofinanțat de

Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, Programul Operational Infrastructură Mare 2014-2020, axa prioritara 10 – Protejarea sănătății populației în contextul crizei sanitare cauzate de COVID-19, creșterea eficienței energetice și utilizarea surselor regenerabile de energie, Obiectivul Specific 10.1 – Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale.

Obiectivul general al proiectului: Consolidarea capacității de reacție a Spitalului de Psihiatire Nucet la criza de sănătate publică cauzată de răspândirea virusului SARS-CoV-2 prin sporirea capacității de a răspunde în timp util și eficient la criza COVID 19. Prin dotarea cu echipamentele de protecție și echipamentele medicale achiziționate se va îmbunătăți capacitatea de îngrijire și tratament a pacienților cu COVID-19, cât și prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2. Proiectul contribuie la indicatorul de rezultat al POIM 2S132 – Capacitate adecvată de îngrijire și tratament a cazurilor de infecție cu virusul SARS-CoV-2/ de gestionare a crizei sanitare. Indicatorul este unul calitativ: Înainte de intervenția POIM: NU – Ulterior intervenției POIM: DA.

Obiectivele specifice ale proiectului:

 • Achiziționarea, echiparea și dotarea Spitalului de Psihiatrie Nucet cu un număr de 39 categorii de echipamente de protecție în vederea creșterii capacității de prevenire și depistare precoce a cazurilor de infecție cu virusul COVID-19.

 • Achiziționarea, echiparea și dotarea Spitalului de Psihiatrie Nucet cu un număr de 23 categorii de echipamente medicale în vederea creșterii capacității de prevenire și depistare precoce a cazurilor de infecție cu virusul COVID-19

Rezultate prevăzute:

 • Creșterea capacității spitalului de a efectua investigații necesare diagnosticării pacienților COVID-19;

 • Creșterea capacității spitalului de a gestiona un număr sporit de pacienți COVID-19;

 • Îmbunătățirea condițiilor de spitalizare a pacienților COVID-19 precum și restrângerea răspândirii virusului COVID-19 la personalul spitalicesc și la pacienții non-covid internați.

Beneficiar: Spitalul de Psihiatrie Nucet

Valoarea totală a proiectului: 795.547,02 lei – în totalitate valoare eligibilă

Perioada de implementare a proiectului: 01 Martie 2020 – 31 mai 2022.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014 2020

Date de contact: SPITALUL DE PSIHIATRIE NUCET

Strada Pescărușului nr. 5 Nucet, Jud. Bihor E-mail: spnucet@yahoo.com

Telefon : 0259/339400 / Fax: 0259/339400

Advertorial! CH: 16065

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cum să alegi cele mai bune servicii beauty. Aspecte esențiale de care să ții cont când alegi să apelezi la un centru de înfrumusețare
  Domeniul beauty este în continuă expansiune și numărul locațiilor care oferă astfel de servicii a crescut considerabil în ultimii ani.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Sesiunea Națională de Rapoarte Arheologice 2022, la Oradea
  Evenimentul va avea loc în cadrul Zilelor Muzeului Țării Crișurilor, ediția a XXIV-a.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  3 bărbați și o femeie condamnați la închisoare cu executare depistați și arestați de polițiștii bihoreni
  Cei patru bărbați au fost depistați în trafic de către polițiștii bihoreni și arestați.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Expoziții de artă fotografică în mijloacele de transport din Oradea
  Proiectarea expozițiilor de artă fotografică este realizată prin parteneriatul dintre Asociația Internațională „Euro Foto Art” şi Oradea Transport Local S.A.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Alergăm împreună la fapte bune pentru autism”

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Poștașii continuă protestele la București
  SLPR solicită Guvernului României să dispună o analiză temeinică și sănătoasă asupra stării Companiei Naționale Poșta Română.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.