bihon.ro Web analytics

Comunicat de presă

Reactualizat la:

Comunicat de presă

Reactualizat la:
Implementarea sprijinului financiar destinat gestionării crizei sanitare în sistemul de învățământ preuniversitar.
Implementarea sprijinului financiar destinat gestionării crizei sanitare în sistemul de învățământ preuniversitar.

Comuna Cociuba Mare, în calitate de beneficiar al proiectului „Implementarea sprijinului financiar destinat gestionării crizei sanitare în sistemul de învățământ preuniversitar”, COD SMIS 143176, conform contract de finanțare 726 din 22.11.2021, anunță finalizarea proiectului finanțat prin PROGRAMUL OPERAŢIONAL INFRASTRUCTURA MARE 2014-2020, Axa prioritară 10, obiectivul specific 1, operațiunea Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale.


Autoritatea de management pentru P.O.I.M. 2014-2020 este
Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Proiectul și-a propus ca obiectiv general, implementarea sprijinului financiar destinat gestionării crizei sanitare în sistemul de învățământ preuniversitar din comuna Cociuba Mare.


Obiectivele specifice ale proiectului

Dotarea în nouă luni a două unități de învățământ din comuna Cociuba Mare, cu echipamente de protecție medicală necesară pentru a preveni răspândirea coronavirusului SARS-COV-2.

Rezultate obținute:

Achiziționarea de echipamente și consumabile medicale, dintre care amintim: Mască de protecție, Mănuși de protecție, Sterilizator portabil UV-C pentru obiecte si suprafețe, Dozator săpun lichid cu senzor, Dozator dezinfectant cu senzor, Dispenser prosoape de hârtie, Coș de gunoi cu capac și pedală, Termometru non-contact, Covoraș dezinfectant pentru intrare, Dezinfectanți.

Valoarea totală a proiectului este de 560.718,99 lei, din care valoare eligibilă nerambursabilă din FEDR REACT-EU 560.718,99 lei, valoare eligibilă nerambursabilă din bugetul național 0,00 lei, cofinanțarea eligibilă a beneficiarului: 0,00 lei, valoarea neeligibilă: 0,00 lei


Perioada de implementare a proiectului este de 20 luni (01.10.2020 – 30.05.2022)

Proiect cofinanțat din Fondul European pentru Dezvoltare Regională – REACT-EU prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Date de contact:

Comuna Cociuba Mare

Adresa: sat Cociuba Mare, nr. 210, com. Cociuba Mare, jud. Bihor,

Manager de proiect: Pop Florica

Telefon: 0259.311.232, Fax.: 0259.311.312,

Email: primariacociubamare@yahoo.com

Website: https://primariacociubamare.ro/

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Advertorial! CH: 16137

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Mapamond

  Atac armat într-un centru comercial din Copenhaga. Atacatorul a fost arestat
  Presupusul autor al atacului armat din Copenhaga a fost imobilizat şi arestat, au anunţat duminică seară autorităţile daneze, îndemnând cetăţenii să evite zona în care a avut loc incidentul.

  România

  Ministerul Afacerilor Externe confirmă decesul turistei din România în Egipt
  Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că Ambasada României la Cairo a fost notificată telefonic, duminică, de către agentul unei companii de turism cu privire la decesul turistei din România aflată în vacanță în stațiunea Hurghada, Egipt.

  Mapamond

  Un ghețar s-a prăbușit în Alpii italieni, cel puțin 6 morți
  Părți ale unui ghețar s-au prăbușit duminică, 3 iulie, în Alpii italieni, pe fondul unor temperaturi record, au anunțat autoritățile locale, iar presa locală a anunțat că cel puțin șase persoane au fost ucise, scrie Reuters.
  tombola lunii

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în zona blocului Cicero

  BIHON CAO

  Avarie în Nufărul. Se întrerupe furnizarea apei potabile

  Mapamond

  O româncă de 40 de ani a fost ucisă de un rechin în Egipt, în timp ce înota în Marea Roșie
  Trupul unei turiste românce în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost descoperit la câteva ore după un atac al unui rechin care a provocat moartea unei austriece în vârstă de 68 de ani.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Polițiștii de frontieră atrag atenția asupra documentelor necesare pentru copii în cazul călătoriilor în străinătate
  Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (ITPF) informează că în ultimele trei săptămâni, de la începutul acestei vacanţe şcolare, peste 500 de copii români nu au putut părăsi ţara, ca urmare a faptului că părinţii sau însoţitorii acestora nu deţineau documentele necesare pentru a putea călători în străinătate.

  Mapamond

  O femeie a murit după ce a fost sfâșiată de un rechin lângă coasta Egiptului
  O turistă austriacă a murit după ce a fost atacată de un rechin, în timp ce înota în Marea Roșie.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.