bihon.ro Web analytics

Comunicat de presă

Reactualizat la:

Comunicat de presă

Reactualizat la:
Anunț de finalizare a proiectului ”Creșterea producției de energie termică pe bază de apă geotermală în municipiul Beiuș”.
Anunț de finalizare a proiectului ”Creșterea producției de energie termică pe bază de apă geotermală în municipiul Beiuș”.

S.C. TRANSGEX S.A., cu sediul în Oradea, str. Vasile Alexandri nr. 2, județ Bihor, a derulat in perioada 16.07.2020 – 08.04.2022, proiectul “Creșterea producției de energie termică pe bază de apă geotermală în municipiul Beiuș”, cod MySMIS 127641, proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructura Mare în baza contractului de finanțare nr. 320/15.07.2020 încheiat cu Ministerul Fondurilor Europene in calitate de Autoritate de Management.

Obiectivul general al proiectului este creșterea producției de energie termică obținute din resurse regenerabile mai puțin exploatate, respectiv energia geotermală în Municipiul Beiuș.

Rezultatate așteptate: capacitate nouă de producție a energiei termice din surse regenerabile executată și creșterea capacități de producție la centrala termică CT 4 realizată, o nouă persoană angajată și reducerea emisiilor poluante și combaterea schimbărilor climatice începând cu anul 1 de la darea în exploatare a noii sonde de 2,109.00 tone/an CO2.

Valoarea totală a proiectului este de 23,994,180.96 lei, din care asistenta financiară nerambursabilă este de 18.640.587,04 lei, respectiv 11.091.149,32 lei din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) și 1.957.261,61 lei din bugetul național.

Implementarea proiectului a fost demarata pe data de 16.07.2020 și s-a finalizat pe data de 08.04.2022.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Infrastructura Mare

 

Detalii suplimentare se pot obtine de la:

Nume persoana de contact: Florin GEORGESCU

Functia: Manager de proiect

TEL: 0259431965, Fax: 0259431965, Mobil: 0730099347 Email: georgescuflorin@transgex.ro www.transgex.ro

Advertorial! CH: 16151

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Acțiune amplă între Oradea - Cluj-Napoca: Radare în cascadă și dronă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Încă un șofer prins drogat de polițiștii bihoreni

  Mapamond

  Ucraina: O capră a reușit să rănească cel puţin 40 de militari ruşi, dupa ce a declanșat o capcană cu grenade
  Cel puţin 40 de militari ruşi din apropierea oraşului ucrainean Zaporojia au fost răniţi după ce o capră a declanşat o capcană cu grenade pe care tot ruşii o plantaseră, potrivit Sky News.
  tombola lunii

  BIHON CAO

  Avarie în Nufărul. Se întrerupe furnizarea apei potabile

  BIHON CAO

  Anunț citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  Mapamond

  Curtea Supremă a SUA a eliminat dreptul constituțional la avort
  Curtea Supremă a SUA a eliminat vineri dreptul constituțional la avort, anulând hotărârea istorică Roe vs. Wade din 1973.

  Mapamond

  Avertisment de la cel mai inalt nivel: Europa ar putea rămâne fără gaze în sezonul rece
  Liderii Uniunii Europene se pregătesc pentru o reducere suplimentară a livrărilor de gaze din Rusia, căutând modalităţi de a amortiza efectele crizei şi ale creşterii preţurilor la energie, scrie Bloomberg, citat de Ziarul Financiar.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  S-a semnat contractul pentru cele cinci pasaje din Piața Emanuil Gojdu. Lucrările de deviere a rețetelor dar și a circulației vor începe în 2 săptămâni
  Anuțul a fost făcut vineri, 24 iunie, de către primarul Florn Birta care, alături de Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a vizitat șantierele altor două proiecte mari de infrastructură din Oradea. 3

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.