bihon.ro Web analytics

Comunicat de presă

Reactualizat la:

Comunicat de presă

Reactualizat la:
Început implementare a măsurii ,, Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor’’ pentru firma Benjamin Consulting SRL.
Început implementare a măsurii ,, Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor’’ pentru firma Benjamin Consulting SRL.

Benjamin Consulting SRL anunță lansarea proiectului cu titlul “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2” proiect nr RUE M2-3301, înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 13.02.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea Benjamin Consulting S.R.L. prin ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, în baza formularului electronic de inscriere, prin măsura “Granturi pentru capital de lucru”, implementata de catre Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri (MEEMA) și Agentia pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările și modificările ulterioare.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 80.079,51 Lei (valoarea totală) din care : 69.634,35 lei grant și 10.445,15 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

BENJAMIN CONSULTING SRL

Date de contact beneficiar:

Denumire firmă SC. Benjamin Consulting SRL

Adresa: Franz Joseph Haydn nr 13, Oradea, jud Bihor

Persoana de contact: Petricau Beniamin

Tel: (+40) 740 961 862

E-mail: benjamin.petricau@gmail.com

Advertorial! CH 11842

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  13 milioane de lei investiți pentru eficiența energetică a Spitalului Salonta
  În momentul de faţă, Spitalul Municipal Salonta deserveşte circa 60.000 de locuitori, reprezentând populația acestui municipiu și din localitățile limitrofe.

  România

  Berea slab alcoolizată ar putea fi vândută pe stadioanele din România

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O nouă campanie de e-mail-uri frauduloase, trimise în numele a șase bănci din România

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Încă o demisie: Anca Grama a plecat din CJ Bihor. Vezi cine o va înlocui
  3

  BIHON Sport local

  CAO a aruncat tinerii în luptă cu CS Ineu. La orădeni a mai debutat un internațional de juniori

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ANL dublează chiriile. „Copiii și șobolanii împart același ANL”
  6

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.