bihon.ro Web analytics

Concursul Inspired, la Facultatea de Arhitectura

Caravana concursului de idei Inspired a ajuns marti la Facultatea de Arhitectură şi Construcţii a Universităţii Oradea.
Scris de Cristian Horgoș - Caravana concursului de idei Inspired a ajuns marti la Facultatea de Arhitectură şi Construcţii a Universităţii Oradea.

A VI-a ediţie a celei mai cunoscute platforme de creativitate pentru tinerii artişti (a adunat deja circa 10.000 de participanţi) promovează concursul la evenimentele off-line din cadrul caravanei INSPIRED în centrele universitare din Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara, Oradea, Sibiu, Tg-Mureş, Arad şi Braşov.

Până pe 21 noiembrie, concurenţii se pot înscrie pe site-ul www.letsgetinspired.ro la cele 10 categorii de concurs: fotografie, design (de produs, grafic, vestimentar, de accesorii vestimentare, de interior) arhitectură, ilustraţie, dramaturgie şi relaţii publice.

Lucrările vor fi jurizate între 22 şi 28 noiembrie, iar premierea va avea loc la Gala INSPIRED, în decembrie.

Primii 20 de clasaţi de la fiecare secţiune vor primi acces gratuit la Master Class-ul INSPIRED, care vor fi susţinute cu sprijnul unor personalităţi membri de jurii din România şi din străinatate şi vor fi organizate în Bucureşti anul viitor.

„Avem un potenţial încă nefructificat. Există excelente performanţe individuale care ne recomandă ca oameni de creaţie, mai puţin «de sistem». Competitivitatea se construieşte pe mai multe paliere – educaţie curiculară şi extracuriculară, ierarhii bazate pe meritocraţie, capacitatea de absorbţie în economie a tinerelor talente şi, nu în ultimul rând, resursele financiare din fiecare industrie în parte precum şi felul (transparent, coerent) în care sunt alocate”, spune Postumia Martin, preşedintele Asociaţiei Inspired.

Concursul de idei inspired se bucură şi în acest an de un juriu cu o bogată expertiză în domeniile creative şi îşi propune să descopere talente al căror potenţial va fi fructificat prin colaborări cu nume importante din industria repectivă. 

 

Factbox: Membrii de juriu orădeni

 

– dr. ing. Andreea Anca Simon, şef lucrări la Facultatea de Textile şi Pielărie Oradea – Secţiunea Accesories

– prof. dr. Ing. Aurora Carmen Mancia – Decan al Facultăţii de Arhitectură si Construcţii Oradea – Secţiunea Arhitectură

– conf. dr. Ing. Daniela Smaranda Ionescu, Facultatea de Textile şi Pielărie Oradea – Secţiunea Fashion Design

 

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Sport local

  CAO a marcat 10 goluri în primul meci de pregătire

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bilanț COVID: Aproape 800 cazuri noi în Bihor. Oradea a depășit incidența de 12‰
  În ultimele 24 de ore, potrivit datelor furnizate de către DSP Bihor au fost diagnosticați pozitiv 788 de bihoreni, iar alții 457 s-au vindecat de virus. 2

  România

  Accident violent pe Centura Caransebeș, între un TIR și un microbuz. O femeie a murit
  O femeie a murit și alte șase persoane au fost rănite, sâmbătă dimineața, în urma unui accident produs pe Centura Caransebeș, din județul Caraș-Severin, între un microbuz și un TIR. Toate victimele se aflau în microbuzul înmatriculat în Bulgaria.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  Mapamond

  A murit Louie Anderson, îndrăgitul actor din ”Viaţa cu Louie”
  Louie Anderson a murit la un spital din Las Vegas din cauza complicaţiilor cauzate de cancer, a spus Glenn Schwartz, publicistul său. Actorul avea 68 de ani. Anderson s-a interpretat pe el însuşi în serialul de animaţie ”Viaţa cu Louie” despre copilăria sa.

  Mapamond

  VIDEO | Un câine salvează un pui de căprioară de la moarte
  Un pui sălbatic este salvat dintr-un pârâu mocirlos de către un câine, aflat la plimbare cu stăpânul său. Internauţii l-au comparat cu celebrul Fenton.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Creaţiile lui Ovi Pascu, armonii de lemn, metal şi lumină
  La Galeriile de Artă – Reperaj s-a deschis expoziţia personală de sculptură mică şi iluminat ambiental a artistului plastic Ovi Pascu.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.