bihon.ro Web analytics

Consultațiile de medicină internă și urologie au un preț mult mai mic la MedLife Oradea

Consultațiile de medicină internă și urologie au un preț mult mai mic la MedLife Oradea

Reactualizat la:
Pentru a veni în ajutorul pacienților, timp de 3 luni avem un preț special pentru consultație + ecografie de medicină internă, între anumite ore, dar și o reducere de 30% pentru seniori la consultație + ecografie urologie.
Pentru a veni în ajutorul pacienților, timp de 3 luni avem un preț special pentru consultație + ecografie de medicină internă, între anumite ore, dar și o reducere de 30% pentru seniori la consultație + ecografie urologie.

Medicină internă – 50% reducere între orele 11-15

Din 1 august până la final de octombrie, la MedLife Oradea este Happy Hour sau mai bine zis, 4 ore din zi în care merită să mergi la doctor. Între orele 11-15 pachetul consultație + ecografie de medicină internă are un preț cu 50% mai mic.

Medicina internă evaluează în mod complex organele și legăturile dintre ele, deoarece analizează organe precum plămânii, inima, sistemul digestiv și rinichii, fiind un bun indicator al stării generale de sănătate, indiferent de vârsta pacientului.

Promoția este valabilă din august până în 31 octombrie, doar între orele 11-15. Programările se fac la numărul de telefon 0259 960.

Urologie – 30% reducere pentru pensionari

Problemele urinare pot apărea la orice vârstă, însă ele de cele mai multe ori ajung să fie o sursă continuă de inconfort la vârste înaintate. Fie că vorbim de incontinență urinară la femei sau afecțiuni ale prostatei care determină micțiuni frecvente în rândul bărbaților, ele au nevoie de un diagnostic corect și un tratament corespunzător.

Venim în ajutorul seniorilor în perioada august-octombrie cu o promoție ce cuprinde consultația urologică și ecografia la un preț special de 120 lei (redus de la 190 lei). Pentru a beneficia de ofertă, este necesar cuponul de pensie.

Apelați 0259 960 pentru programare la unul din medicii noștri urologi, menționând că sunteți pensionar și doriți să beneficiați de această promoție.

Advertorial! CH: 10365

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Opinii

  Accident rutier. Ce despăgubiri poți obține? (II)
  Indiferent de locul în care s-a produs accidentul de vehicul - pe drumuri publice, pe drumuri care nu sunt deschise circulaţiei publice, în incinte şi în orice alte locuri, atât în timpul deplasării, cât şi în timpul staţionării vehiculului asigurat, asigurătorul RCA acordă despăgubiri până la limita de răspundere prevăzută în contractul RCA pentru:

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ,,Ready de party”, cu Mr. Lupu
  Videoclipul a fost lansat, la începutul acestei săptămâni, și este dedicat momentului în care Andrei Lupu s-a îndrăgostit definitiv și irevocabil de hip-hop.

  Bihon CSM Oradea

  Debut fulminant în Europe Cup. Au fost „lei” în fieful „vulturilor”
  CSM CSU Oradea a învins pe Beșiktaș Istanbul în primul meci din Turcia.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Procurorul Bogdan Sergiu Chiș, delegat șef la DNA Oradea
  Membrii Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii au decis, în ședința de marți, delegarea pe funcția de șef al DNA Oradea a procurorului Bogdan Sergiu Chiș. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cuzap: Album istorico-geografic - o carte de vizită pentru sat și oamenii lui
  Monografia satului Cuzap, adunată într-o lucrare pe cât de elegantă pe atât de plină de conținut, a apărut la finele anului trecut, la editura Ratio et Revelatio.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Prefectul - o miză tot mai mare
  Deși rezultatul alegerilor locale, dar și parlamentare, au arătat clar că județul Bihor este dominat copios de către PNL, UDMR insistă în Capitală pentru funcția de prefect. 4

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.