De la această ”definiție” pornim acest material că să afli cum știi că Paella este originală.
Și nu ne referim la Paella făcută în bucătăria proprie, unde fiecare alege după propriul gust cum vrea să reinterpreteze o rețetă. Acum ne raportăm la Paella găsită în meniul unui restaurant, ce în mod normal ar trebui să fie Paella originală sau să menționeze de la început că este o reinterpretare. Astfel încât clientul să le poată deosebi.
Caracteristicile unei porții de Paella originală:
-
Vedeta acestui preparat este OREZUL. Calitatea acestuia și modul de preparare fac diferența dintre Paella și Risotto sau Pilaf de orez
-
Tigaia pentru Paella este cea în care se și gătește preparatul, dar și cea din care se mănâncă (doar în restaurantul El Quijote poți primi o porție individuală de Paella) și din care se pune în farfurie atunci când porția este pentru minim 2 persoane (se poate ajunge la Paella de mărimi uriașe, pentru 50 de persoane)
-
Paella Originală NU conține – unt SAU verdețuri SAU cârnați- chiar dacă sunt de specialitate
-
Paella Valenciana Originală se remarcă prin carnea de pui, carnea de iepure și fasolea de mai multe tipuri ce completează ingredientele de bază ale unei porții de Paella
Unde găsești Paella Originală în Oradea?
Bucătarul spaniol, Gines Sanchez, pregătește zilnic Paella pentru pasionații de gusturi autentic spaniole, dar și pentru clienții curioși, ce ulterior revin pentru aromele spaniole și gustul bun regăsit în preparate.
8 tipuri de Paella sunt în meniul restaurantului:
-
Paella cu carne de pui și creveți
-
Paella cu fructe de mare
-
Paella Valenciana
-
Paella cu carne de porc
-
Paella cu carne de pui și porc
-
Paella vegetala
-
Paella cu orez negru + Sepie/Calamar
-
Paella cu Homar
Zilnic, pe strada Cuza Vodă nr 89B Oradea.
Rezervări și informații la telefon 0770847567
Meniul restaurantului îl găsești aici.
Advertorial! CH: 14769
Citiți principiile noastre de moderare aici!