bihon.ro Web analytics

Cursuri de fitness pentru copii

De Crina Dobocan

Cursuri de fitness pentru copii

Academia de Dans „Ars Nova” îi așteaptă pe copii la cursurile de fitness kids.
Scris de Crina Dobocan - Academia de Dans „Ars Nova” îi așteaptă pe copii la cursurile de fitness kids.

Fit Kid este un program integrat de exerciții fizice în care copiii sunt implicați într-un proiect de sănătate și dezvoltare armonioasă.

„Am lansat acest program pentru că mulți dintre copii se joacă toată ziua pe calculator și nu fac mișcare. Obiectivul programului este acela de a învăța copiii să facă sport prin jocuri, să învețe mişcările funcționale de bază ce îi vor transforma în adulți sănătoși, cu deprinderi sănătoase”, a declarat Teodora Lăzuran, coordonatoarea programului.

Planul de activitate conține antrenamente de fortă pentru întărirea, tonifierea musculaturii și o postură corectă, făcute la nivelul lor de dezvoltare, antrenamente de agilitate în care învață mersul corect, alergatul, săritul corect, devin tot mai conștienți de corpul lor, îmbunătățindu-și echilibrul, orientarea în spațiu, dinamica în mişcare. De asemenea, în program sunt cuprinse și antrenamente în echipă.

„Cuvântul pune accent pe dezvoltarea emoțională și ruperea barierelor de comunicare. Vor învăța că lucrul în echipă este mult mai distractiv și mai uşor”, precizat Teodora Lăzuran.

O altă etapă a programului este antrenamentul tip circuit-concurs, care dezvoltă spiritul de competiție, prin jocuri tip circuit. Acesta include toate cele trei antrenamente: fortă, agilitate și în echipă, după cum a mai explicat Teodora Lăzuran.

„Copiii vor învăța să ducă munca pană la capăt și că toţi pot fi câștigători dacă depun efortul necesar. În plus, în timp ce copiii fac sport, părinții pot beneficia de acest timp, pentru a petrece o oră într-un mediu plăcut și într-o sală dotată cu tot ceea ce este necesar pentru a se antrena și ei”, a mai adăugat Teodora Lăzuran.

Un alt program la care sunt invitații copiii este „Fetno” – un concept inedit datorită frumuseții și naturaleții mișcărilor, în care pașii de dans din folclorul românesc sunt transformați în elemente de aerobic benefice sănătății fizice și mentale.

„«Fetno» oferă un antrenament complet al corpului într-o atmosferă incendiară, pe muzică modern remixată, dar care își păstrează influențele folclorice ce reprezintă emblema acestui concept”, a mai anunțat Teodora Lăzuran.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  N-a mai prins tortul! Nuntă încheiată tragic după ce nuntașii l-au aruncat pe mire și l-au scăpat
  O nuntă din Băile Felix s-a încheiat la doar o oră de la începere, după ce nuntașii l-au luat prind surprindere pe mire și l-au aruncat în sus. Finalul a fost tragic deoarece, aceștia l-au scăpat din brațe. Tânărul a ajuns la spital cu coloana fracturată în două locuri. 7

  BIHON Sport local

  CAO a câștigat duelul cu Luceafărul. Marius Hosu a marcat de trei ori!

  România

  Alte scumpiri: Producătorii anunță că apa de izvor îmbuteliată se va scumpi cu 20%
  După ce prețul energiei electrice și al gazului metan a urcat, o nouă scumpire este așteptată în România. 1

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  7 străzi din Oradea rămân miercuri pentru câteva ore fără apă

  BIHON CAO

  CITIRI CAO 13.09.2021-17.09.2021

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Expoziţia „Descoperiri arheologice recente din Țara Crișurilor”
  Vernisajul a avut loc la Muzeul Ţării Crişurilor de Zilele Europene ale Patrimoniului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Vulcanistul Mircea Flonta, academician titular. Coleg de clasă cu alți doi academicieni de la Samuil Vulcan
  Liceul de la Beiuș este prima unitate școlară din învățământul preuniversitar care a dat țării, dintr-o singură clasă, trei academicieni: Marius Sala, Mircea Flonta și Lazăr Dragoș. Mircea Flonta era până acum membru corespondent.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Curteanu și secția Maternității a Județeanului, iluminate în portocaliu pentru marcarea Zilei Siguranței Pacientului
  Două vești - una rea și una bună. Cea rea e că a crescut numărul copiilor născuți cu malformații, dar și a nou-născuților ce ajung la ATI Neonatologie la Maternitatea de stat ce aparține de Spitalul Județean.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.