bihon.ro Web analytics

Gamă variată de saboți medicali, disponibilă la Maribon!

Magazinul Maribon vine în întâmpinarea publicului interesat cu o gamă vastă de saboți medicali și nu numai.
Magazinul Maribon vine în întâmpinarea publicului interesat cu o gamă vastă de saboți medicali și nu numai.

 

Preocuparea numarul unu ramane aceeași, de a oferi confort sporit și calitate premium pentru diverse tipuri de încălțăminte. Ceea ce purtam dă tonul confortului pe care îl avem și al dispoziției pe care o afișăm. Așadar purtați ceva confortabil și potrivit, iar la Maribon este ușor să găsiți perechea potrivită.

Saboti medicali din piele

În domeniul medical se impune purtarea de saboți medicali din motive practice, igienice. Într-o formulă îmbunătățită, acum există opțiuni perfecte, care țin cont și de partea estetică. Sunt realizați din piele naturală, ceea ce vine la pachet cu o serie de avantaje, printre care amintim de rezistența sporită a acestui tip de încălțăminte.

De asemenea, Maribon aduce in fața publicului saboți medicali variați, cu decupaje, cromatic vorbind la fel de diverși, astfel încât să fie potriviți pentru femei sau barbați, în orice domeniu, în orice condiție și sezon. Au aderență la suprafețe, oferă stabilitate piciorului, cu platformă, comozi la purtare, datorită tălpii moi, gel soft în interior.

Pentru fiecare model în parte există o paletă vastă privind culorile dorite, iar mărimile sunt potrivite pentru oricine, cu disponibilitate începând cu 36 și până la 42.

Maribon, un univers al încălțămintei de calitate

Aceeași sursă deservește unui scop comun pe care îl avem cu toții și anume să găsim perechea potrivită de încălțăminte, în funcție de domeniul de activitate. Mai ales femeile au preferințe multiple. Iși aleg pantofii de stradă diferit de ceea ce poartă de zi cu zi a locul de munca, iar acasă preferă să poarte papuci de casă în care să se simtă mai confortabil ca oricând, să își răsfețe picioarele obosite.

Maribon aduce în atenția tuturor cizme, pantofi, ghete sau botine, printre altele. Toate tipurile de încălțăminte, inclusiv papucii de casă sunt de calitate, în mare parte realizați din piele naturală. Întregește astfel ceea ce înseamnă cu adevarat un magazin de încălțăminte care vine cu soluții pentru femei și barbați preocupați nu doar de stil, cât mai ales de confortul a ceea ce poartă în picioare, zi de zi.

Contact:

0758 913 926

Store: Corneliu Coposu 1, Oradea

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/www.maribon.net sau https://www.maribon.net/

Advertorial! CH: 11672

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Mapamond

  Certificate false COVID, atribuite lui Adolf Hitler şi Mickey Mouse, valabile în Elveţia
  Certificatele Covid false au circulat în Europa miercuri, timp de câteva ore. Două dintre ele sunt atribuite lui Adolf Hitler, iar un al treilea lui Mickey Mouse. Problema a fost semnalată şi de experţi pe Twitter.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O nouă licitație pentru reabilitarea Policlinicii Mari, viitorul sediu al CJ Bihor
  Contractul semnat în 2020, pentru reabilitarea imobilului, a fost reziliat de actualul președinte al CJ Bihor, Ilie Bolojan.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  S-a lansat turul virtual al Cetății Oradea
  Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest a organizat în perioada 20-21 octombrie o vizită tematică pentru promovarea patrimoniului istoric din Regiunea de dezvoltare Nord-Vest.  1

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Cum se face accesul la Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A găsit un proiectil din al Doilea Război Mondial în timp ce lucra la rețeaua de canalizare
  Un muncitor a găsit un proiectil provenit din timpul celui de-al Doilea Război Mondial în timp ce lucra la rețeaua de canalizare din localitatea bihoreană Sâniob.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Parte din povestea lumii, Emil Rengle mărturisește: „Sunt Dumnezeu, sunt pasiune, libertate, mișcare...”
  „Când îl văd pe Rengle, văd dans”, mărturisește celebru artist Damian Drăghici. 2

  Angajari BIHON

  Inform Media Press angajeaza Oficiant presa - preluare anunturi mica publicitate

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.