bihon.ro Web analytics

Instalarea și întreținerea cădițelor de duș!

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Pentru o instalare perfectă a cădiței de duș, este necesar să se creeze o suprafață de sprijin omogenă pe întreaga dimensiune a cădiței cu ajutorul mortarului și să se lase să se întărească în perioada indicată de fabricant.
Pentru o instalare perfectă a cădiței de duș, este necesar să se creeze o suprafață de sprijin omogenă pe întreaga dimensiune a cădiței cu ajutorul mortarului și să se lase să se întărească în perioada indicată de fabricant.

 

Plasați supapa și conexiunea la scurgerea apei uzate. Diametrul nu va putea fi mai mic de 40 mm. Pentru o evacuare optimă, creați o pantă de 1 cm pe metru linear între poziția supapei și scurgere.

Păstrați garnitura și inelul de montare pentru o instalare ulterioară. Se va lăsa spațiul necesar pentru instalarea instalației sanitare și a supapei de scurgere.

Cădița nu va evacua dacă este instalat un alt tub colector CU sifon, în acest caz recipientul trebuie scos din interiorul supapei.

Înainte de a proceda la faianțare și înainte de a pune orice tip de material pe aceasta, instalatorul va trebui să verifice instalarea corectă și să controleze dacă cădița evacuează corect.

În cazul în care nu se face corect această verificare, FABRICANTUL nu se va face responsabil pentru cheltuielile rezultate din înlocuirea cădiței, a paravanelor sau a ceramicii plasate pe cădiță.

Pentru curățarea de rutină, este suficient să clătiți cu apă și să asigurați întotdeauna o ventilație adecvată a băii.

NU amestecați produsele de curățat. Utilizați detergenți lichizi fără amoniac sau substanțe alcoolice. După folosirea oricărui produs de curățare, este necesară clătirea din abundență cu apă și săpun a cădiței pentru a elimina posibilele resturi de produse de curățat.

Evitați orice contact cu lacuri, substanțe de înlăturare a lacului de unghii, solvenți organici, alcooli și acizi.

Utilizați întotdeauna o cârpă moale din bumbac pentru toate operațiile de curățare.

După curățare, asigurați o ventilație suficientă a băii.

Atunci când îndepărtați eventualele resturi de ciment și mortar care au putut rămâne în contact cu cădița de duș, utilizați un dispozitiv de îndepărtare a crustei pentru garnitură. Evitați frecarea directă, deoarece pot fi zgâriate suprafețele cădiței. Respectați întotdeauna instrucțiunile de utilizare ale fabricantului.

Dacă utilizați vopsele de păr, clătiți cădița de duș cu apă și săpun după terminarea dușului.

Pentru a elimina posibilul calcar care poate rămâne încastrat pe cădiță, puteți folosi un anticalcar de uz casnic (tip VIAKAL) amestecat cu apă 1:3 (1 litru “VIAKAL” la 3 de apă) după cum urmează: îndepărtați grătarul de inox al scurgerii și aplicați cu o cârpă umedă pe întreaga suprafață. Lăsați să acționeze timp de 15 minute, iar după acest timp clătiți cu apă din abundență, având grijă să curățați bine în zonele slab accesibile. Așezați din nou grătarul și clătiți din nou cădița cu apă din abundență.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/imperma.ro sau https://imperma.ro/

Advertorial! CH:12892

IMPERMA, o companie oradeană, unic producător în România de cădițe de duș din compozit!

De ce să vă puneți cădițe de duș?

Cădiță de duș sau vană?

 

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Alwaysnever says:

  O idiotenie mai mare ca si ei…

 2. Bihon CSM Oradea

  Renasc speranțele la calificare: CSM Oradea câștigă meciul din deplasare cu Szolnoki Olajbányász
  CSM Oradea a câștigat cu scorul de 75-58 meciul din deplasare cu Szolnoki Olajbányász.

  România

  Incident halucinant: O familie a fost atacată de propriii câini. Jandarmii au venit în ajutor
  Incidentul a avut loc miercuri după-amiaza, în locuința unei familii din Arad. Acasă se aflau bunicii împreună cu nepoțica lor. La un moment dat, unul dintre cei doi câini pe care aceștia îi dețin, a devenit agresiv și a mușcat-o pe bunică.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Selina și Construcții Bihor, oferte pentru parcarea de pe str. Iosif Vulcan 
  Inițiativa a stârnit nemulțumirea riveranilor, dar petiția lor n-a produs efectele dorite. Primăria a scos la licitație proiectarea și execuția parcării dintre case.

  BIHON CAO

  Cum se face accesul la Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  PSD și UDMR au blocat reorganizarea de la Școala Francisc Hubic
  Aleșii județeni au respins, pentru a treia oară, aprobarea organigramei Centrului de Cultură al Județului Bihor.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Victorie civică la Sântandrei: Justiția spune ”NU” definitiv incineratorului de animale de lângă Palota
  Asociația ”Santandrei Metropolitan Area” (SMA) a reușit să blocheze definitiv prin intermediul justiției înființarea unui incinerator de animale pe raza comunei. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Drumul Oradea - Sânmartin - exproprieri în valoare de 2 milioane euro
  Consilierii județeni au aprobat marți culoarul de expropriere pentru drumul de legătură Oradea - Sânmartin. 4

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.