bihon.ro Web analytics

OPEN TRIBECOPII FERICIȚI, PĂRINȚI ÎMPLINIȚI!

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Misiunea Academiei de business și leadership “Open Tribe” este aceea de a dezvolta tinerii prin integrarea lor în comunitate, preîntâmpinând nevoile și dorințele acestora pentru a-și atinge potențialul maxim. Oferim prin programele si activitățile noastre o gamă eficientă de sprijin părinților, prin operarea într-o manieră prudentă și transparentă cultivând astfel creativitatea.
Misiunea Academiei de business și leadership “Open Tribe” este aceea de a dezvolta tinerii prin integrarea lor în comunitate, preîntâmpinând nevoile și dorințele acestora pentru a-și atinge potențialul maxim. Oferim prin programele si activitățile noastre o gamă eficientă de sprijin părinților, prin operarea într-o manieră prudentă și transparentă cultivând astfel creativitatea.

 

250 de tineri au parcurs programele noastre, din care aproximativ 50 de tineri au susținut Evaluări Naționale, Bacalaureat. Acești copii au avut țeluri bine stabilite, și prin pregătirea emoțională, cu un mindset bine setat, au obținut rezultate propuse.

Iată câteva testimoniale din partea unor părinți mulțumiți și satisfăcuți de serviciile “Open Tribe”:

“La fel ca mulți dintre părinții de adolescenți ne-am confruntat și noi cu o perioadă de criză începând cu startul clasei a 8-a, așa că am căutat o soluție pentru a îndrepta lucrurile.

Începând de anul trecut, trăim alături de Daria și echipa “Open Tribe” schimbarea în bine.

Suntem atât de recunoscători că ați ajutat-o să-și descopere în egală măsură atât calitățile cât și defectele, reușind astfel să-și creeze o imagine reală asupra ei, ridicându-și totodată stima de sine.

Avem acum o adolescentă motivată, bine organizată, sigură pe sine, reușind să depășească obstacolele și care știe să-si stabilească țeluri clare.

Succesul de la finalul clasei a 8-a, transformarea ei, identitatea pe care Daria a dobândit-o după primul modul ne-au făcut să conștientizăm că acest program condus de această echipă nu mai este o simplă alegere ci o necesitate, de aceea abia așteptăm să parcurgem în continuare modulele următoare!!!!

Suntem tare norocoși că v-am descoperit!!!!”

(Anca Peic, profesor)

“Numele meu este Carmen Fologea si aș vrea să vă povestesc despre experiența mea și a familiei mele cu echipa de antrenori “Open Tribe”. I-am cunoscut la recomandarea unor prieteni acum un an. Am fost impresionată de calitatea umană deosebită și de disponibilitatea antrenorilor, dincolo de profesionalismul lor.

Fetița noastră a participat atât la cursuri, cât și în taberele organizate impecabil. Evoluția sa a fost una constantă, devenind pe parcursul timpului mult mai organizată, conștientă de valoarea sa, căpătând mai multă încredere în forțele sale.

Pe de altă parte, noi ca familie, am avut parte de conștientizări profunde pe parcursul acestui an care ne-au ajutat în special în comunicarea cu ea.

Consider că participarea la cursurile organizate de echipa “Open Tribe” a fost una dintre cele mai bune alegeri pe care le-am făcut pentru a ne dezvolta pe plan personal.

Cu simpatie,

Carmen”

(Carmen Fologea, antreprenor)

Oferind valoare atât de multor familii, am început demersurile pentru a impacta cât mai mulți tineri și la nivel național.

Echipa “Open Tribe”

www.opentribe.ro

Telefon : 074043422

Advertorial!

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ - C.Data 19.01.2022 - PL Marghita - anuntate cu 2 zile

  România

  Premierul României, acuzat că și-a plagiat teza de doctorat. Ciucă: Am inițiat solicitarea de verificare a tezei mele de doctorat de Comisia de Etică a UNAp

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se circulă pe toate drumurile din județ. Autoritățile le cer șoferilor atenție sporită
  Companiile responsabile cu deszăpezirea au acționat, în noaptea de luni spre marți, cu 48 de utilaje pe drumurile județene aflate în administrarea Consiliului Județean Bihor. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a intervenit pe drumurile naționale.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Nominalizări pentru Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Viaţa în era COVID. Tu cum îţi protejezi auzul?
  STUDIU: Unii pacienți afectați de COVID-19 s-au confruntat în timpul bolii și cu probleme de auz.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Marty Restaurants Oradea lansează noul meniu #BigTaste!
  Marty lansează de mâine,19 ianuarie 2022 noul meniu, aşa că vă aşteaptă să îl încercaţi între 10:00 şi 22:00, pe Strada Zorelelor 14A, Parcu Salca! #numazic.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.