bihon.ro Web analytics

Pas cu pas, redeschidem HoReCa. Ambasador Oradea – Centru de vaccinare Pfizer pentru o zi

Pas cu pas, redeschidem HoReCa. Ambasador Oradea – Centru de vaccinare Pfizer pentru o zi

Reactualizat la:
O nouă inițiativă pentru combatarea răspândirii virusului COVID-19 ia naștere în rândul proprietarilor de săli de evenimente din Oradea.
O nouă inițiativă pentru combatarea răspândirii virusului COVID-19 ia naștere în rândul proprietarilor de săli de evenimente din Oradea.

Astăzi, 4 mai, începând cu ora 10:00, în incita sălii de evenimente Ambasador Oradea, s-a creat un centru temporar de vaccinare Pfizer sub coordonarea celor de la Direcția de Sănătate Publică Bihor, destinat, în primă instanță, vaccinării persoanelor care doresc să se imunizeze împotriva virusului COVID-19 din rândul personalului angajat în cadrul sălii de evenimente și a familiilor și aparținătorilor acestora.

Bucuroși de ivirea acestei ocazii, zeci de persoane, care fac parte din diferite categorii de vârstă s-au înscris pe listă pentru imunizarea cu o primă doză de vaccin Pfizer, urmând ca apoi în aceeași locație să se realizeze și rapelul.

Fiind unul dintre cele mai afectate domenii, cu o activitate semnificativ redusă de restricțiile adoptate pentru combaterea acestei pandemii, această inițiativa vine ca un îndemn clar pentru implicarea și mobilizarea tuturor actorilor economici din acest sector de activitate în accelerarea procesului de imunizare al populației, pentru ca momentul redeschiderii restaurantelor și a sălilor de evenimente și revenirea la o situație cât mai apropiată de normal să se întâmple cât mai curând posibil.

Advertorial! CH12562

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Flux de vaccinare cu serul Johnson&Johnson la centrul drive-through din Oradea
  DSP Bihor a anunțat că începând de joi, 13 mai, în cadrul centrului de vaccinare drive through din Oradea va funcționa un flux de vaccinare Johnson & Johnson, pe lângă cele 6 fluxuri de imunizare cu serul Pfizer.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A fost aprobat SF al Centurii Ocolitoare Aleșd și culoarul de exproprieri a terenurilor de pe traseu
  Centura Aleșdului prinde contur. În ședința extraordinară de miercuri a CJ Bihor au fost aprobați indicatorii tehnico-economici ai Studiului de Fezabilitate (SF). Totodată a fost aprobat și culoarul de expropriere a terenurilor de pe traseul viitoarei centurii.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ANPC a luat pulsul sectorului HoReCa în Bihor
  Claudiu Dolot, noul președinte al ANPC, promite hotelierilor că se va merge mai mult pe consiliere și prevenție, iar amenzile vor fi aplicate doar în cazurile grave.

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa în Băile Felix, Băile 1 Mai, Sânmartin, Cordău și Cihei

  BIHON CAO

  Anunț Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  UPDATE! Pe încercate: PMO și CJ Bihor, protocol pentru „înviorarea” vieții culturale a Oradiei
  Valabilitatea protocolului a fost stabilită la un an, cu argumentul că 12 luni ar fi suficiente evaluarea reușitei sau eșecului strategiei. 5

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cauzele accidentului de la Josani, dintre o motoclicletă și un buldoexcavator
  Polițiștii rutieri bihoreni au stabilit circumstanțele în care s-a produs accidentul de pe DJ 108I, în localitatea Josani. 5

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Consultația și ecografia urologică au un preț special în luna mai
  Recapătă-ți bucuria de a trăi fără griji legate de sfera urologică. Începe cu o consultație urologică completă, care până la finalul lunii mai are un preț mai mic, la MedLife Oradea.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.