Începând de la făina cinque stagioni, specială pentru aluatul de pizza, până la ultimul ingredient care se pune pe pizza, în afară de legume, toate sunt aduse din Italia. De asemenea, făina pe care se întinde blatul de pizza este făină semi dură, adusă tot din Italia. Apa folosită de Pizzeria Cardinale la meniuri este apă kangen, alcalină.
Pizzeria Cardinale este în locația actuală, la capătul străzii Vasile Alecsandri, de doi ani, înainte fiind localizată în Cantemir.
Pizzeria oferă 34 de sortimente de pizza, unele 100% cu istoric italian, altele create special pe gustul romanilor. Dintre acestea amintim: Pizza Kebab, Pizza Ungurească, Pizza Românească, Pizza cu caracatiță, etc.
Pizzeria Cardinale pune la dispoziţia clienților la fiecare sortiment de pizza, varianta de pizza familly, pentru circa 3-4 persoane.
Cuptorul în care se coace blatul de pizza este și el deosebit, unic în oraș, fiind adus din Italia, prețul lui ridicându-se la 18.000 euro. Pizza este coaptă pe vatră, pe o piatră vulcanică rotativă, la focul lemnelor.
Pizzeria Cardinale mai are în meniu și paste, salate, panini și deserturi, iar de la 1 decembrie – kebab și gyros cu aluat copt pe vatră, după o rețetă specială.
Informații și livrări la domiciliu la numerele de telefon: 0359.405.421 sau 0773.881.410.
Meniul poate fi văzut aici: https://www.facebook.com/PizzeriaCardinaleOradea sau http://pizzeriacardinale.ro/
Advertorial! CH: 11192
Citiți principiile noastre de moderare aici!