bihon.ro Web analytics

Reabilitare termo-energetică pavilion administrativ la Sectorul Poliției de Frontieră Borș

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea anunță începerea implementării proiectului intitulat “Reabilitare termo-energetică pavilion administrativ la Sectorul Poliției de Frontieră Borș” COD 2020/515185.
Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea anunță începerea implementării proiectului intitulat “Reabilitare termo-energetică pavilion administrativ la Sectorul Poliției de Frontieră Borș” COD 2020/515185.

 

”Programul pentru energie in Romania” este finantat prin Mecanismele Financiare SEE si Norvegian 2014-2021. Programul contribuie la obiectivele generale ale granturilor SEE si Norvegiene 2014-2021, respectiv la reducerea disparitatilor economice si sociale din Spatiul Economic European (SEE) si la intarirea relatiilor bilaterale intre statele SEE si statele beneficiare ale granturilor SEE si Norvegiene. Obiectivul programului este ”energie cu mai putine emisii de carbon si siguranta sporita a furnizarii de energie”.

Programul urmărește stimularea și dezvoltarea cooperării pe termen lung între Islanda, Liechtenstein, Norvegia și România și încurajează parteneriate bilaterale pentru proiecte. Pentru informații generale despre SEE și mecanismele financiare norvegiene, accesați https://eeagrants.org/ Rezultatul general așteptat al proiectelor finanțate prin aceste apeluri este reducerea emisiilor de CO2 în toate sectoarele. Deschiderea apelului 4 (a) “Increased energy efficiency in place” ( ”Eficiență energetică sporită ”) prin „Energy Programme in Romania” a reprezentat oportunitatea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea de a-și susține eforturile întreprinse în scopul realizării proiectului.

Obiectivul principal al proiectului – reducerea gazelor cu efect de seră și / sau evitarea acestora prin măsuri de eficiență energetică pentru clădirea Pavilion administrativ – Sectorul Poliției de Frontieră Borș (zona eligibilă – eficiența energetică în clădiri deținute de entități neeconomice- conform EEA and Norwegian Financial Mechanisms 2014-2021 “Energy Programme in Romania”.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

– reducerea nivelului emisiilor anuale de CO2 cu 60,91 tone CO2/m2/an (81%);

– reducerea consumului anual estimat de energie totală cu 201,43 MWh/an;

– economii monetare anuale rezultate din măsurile de eficiență energetică de 15.916,96 euro/an (80%).

Perioada de implementare a proiectului este de 21 de luni, respectiv ianuarie 2021 – septembrie 2022.

Proiectul are o valoare totală de 968.798 EURO. Valoarea eligibilă de 417.602 EURO este acoperită după cum urmează: 354.900 EURO fonduri nerambursabile granturi SEE 2014-2020, 62.702 EURO cofinanțare națională, iar cheltuieli neeligibile în valoare de 551.196 EURO suportate integral de către beneficiar.

Advertorial! CH: 13853

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  N-a mai prins tortul! Nuntă încheiată tragic după ce nuntașii l-au aruncat pe mire și l-au scăpat
  O nuntă din Băile Felix s-a încheiat la doar o oră de la începere, după ce nuntașii l-au luat prind surprindere pe mire și l-au aruncat în sus. Finalul a fost tragic deoarece, aceștia l-au scăpat din brațe. Tânărul a ajuns la spital cu coloana fracturată în două locuri. 7

  BIHON Sport local

  CAO a câștigat duelul cu Luceafărul. Marius Hosu a marcat de trei ori!

  România

  Alte scumpiri: Producătorii anunță că apa de izvor îmbuteliată se va scumpi cu 20%
  După ce prețul energiei electrice și al gazului metan a urcat, o nouă scumpire este așteptată în România. 1

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  7 străzi din Oradea rămân miercuri pentru câteva ore fără apă

  BIHON CAO

  CITIRI CAO 13.09.2021-17.09.2021

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Expoziţia „Descoperiri arheologice recente din Țara Crișurilor”
  Vernisajul a avut loc la Muzeul Ţării Crişurilor de Zilele Europene ale Patrimoniului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Vulcanistul Mircea Flonta, academician titular. Coleg de clasă cu alți doi academicieni de la Samuil Vulcan
  Liceul de la Beiuș este prima unitate școlară din învățământul preuniversitar care a dat țării, dintr-o singură clasă, trei academicieni: Marius Sala, Mircea Flonta și Lazăr Dragoș. Mircea Flonta era până acum membru corespondent.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Curteanu și secția Maternității a Județeanului, iluminate în portocaliu pentru marcarea Zilei Siguranței Pacientului
  Două vești - una rea și una bună. Cea rea e că a crescut numărul copiilor născuți cu malformații, dar și a nou-născuților ce ajung la ATI Neonatologie la Maternitatea de stat ce aparține de Spitalul Județean.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.