bihon.ro Web analytics

Reabilitare termo-energetică pavilion administrativ la Sectorul Poliției de Frontieră Borș

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea anunță începerea implementării proiectului intitulat “Reabilitare termo-energetică pavilion administrativ la Sectorul Poliției de Frontieră Borș” COD 2020/515185.
Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea anunță începerea implementării proiectului intitulat “Reabilitare termo-energetică pavilion administrativ la Sectorul Poliției de Frontieră Borș” COD 2020/515185.

 

”Programul pentru energie in Romania” este finantat prin Mecanismele Financiare SEE si Norvegian 2014-2021. Programul contribuie la obiectivele generale ale granturilor SEE si Norvegiene 2014-2021, respectiv la reducerea disparitatilor economice si sociale din Spatiul Economic European (SEE) si la intarirea relatiilor bilaterale intre statele SEE si statele beneficiare ale granturilor SEE si Norvegiene. Obiectivul programului este ”energie cu mai putine emisii de carbon si siguranta sporita a furnizarii de energie”.

Programul urmărește stimularea și dezvoltarea cooperării pe termen lung între Islanda, Liechtenstein, Norvegia și România și încurajează parteneriate bilaterale pentru proiecte. Pentru informații generale despre SEE și mecanismele financiare norvegiene, accesați https://eeagrants.org/ Rezultatul general așteptat al proiectelor finanțate prin aceste apeluri este reducerea emisiilor de CO2 în toate sectoarele. Deschiderea apelului 4 (a) “Increased energy efficiency in place” ( ”Eficiență energetică sporită ”) prin „Energy Programme in Romania” a reprezentat oportunitatea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea de a-și susține eforturile întreprinse în scopul realizării proiectului.

Obiectivul principal al proiectului – reducerea gazelor cu efect de seră și / sau evitarea acestora prin măsuri de eficiență energetică pentru clădirea Pavilion administrativ – Sectorul Poliției de Frontieră Borș (zona eligibilă – eficiența energetică în clădiri deținute de entități neeconomice- conform EEA and Norwegian Financial Mechanisms 2014-2021 “Energy Programme in Romania”.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

– reducerea nivelului emisiilor anuale de CO2 cu 60,91 tone CO2/m2/an (81%);

– reducerea consumului anual estimat de energie totală cu 201,43 MWh/an;

– economii monetare anuale rezultate din măsurile de eficiență energetică de 15.916,96 euro/an (80%).

Perioada de implementare a proiectului este de 21 de luni, respectiv ianuarie 2021 – septembrie 2022.

Proiectul are o valoare totală de 968.798 EURO. Valoarea eligibilă de 417.602 EURO este acoperită după cum urmează: 354.900 EURO fonduri nerambursabile granturi SEE 2014-2020, 62.702 EURO cofinanțare națională, iar cheltuieli neeligibile în valoare de 551.196 EURO suportate integral de către beneficiar.

Advertorial! CH: 13853

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cum porți corect pantofii la vestimentație
  Stilul vestimentar reflectă personalitatea fiecărui bărbat.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Priveşte natura în ochi în „România sălbatică”. Pelicula poate fi văzută la Cinema Palace Oradea
  Filmul realizat de Dan Dinu şi Cosmin Dumitrache poate fi vizionat la Cinema Palace.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Momente de emoţie la Festivalul Național de Folk „Pro Lirica", de la Oradea
  Cea de a patra ediţie s-a desfăşurat timp de două zile în Parcul Bălcescu din municipiu.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  7 străzi din Oradea rămân miercuri pentru câteva ore fără apă

  BIHON CAO

  CITIRI CAO 13.09.2021-17.09.2021

  România

  Șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, demis de premierul Florin Cîțu. Fostul șef al GNM i-a mulțumit ministrului Tanczos Barna
  Șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu (USR PLUS), a fost demis, luni, din funcție de premierul Florin Cîțu. Decizia fost publicată în Monitorul Oficial.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Profesoara orădeană Mirela Tanc, susținută de ministrul Educației în cursa pentru un milion de dolari: „E singura din România care în ultimii 5 ani a reușit această performanță"
  Mirela Tanc, profesoară de limba română la Şcoala Gimnazială „Oltea Doamna" se află pe lista scurtă a celor 50 de dascăli finalişti ai competiţiei "Global Teacher Prize", "Oscar- ul Educaţiei", al cărui câştigător va primi uriaşa sumă de un milion de dolari.

  Anunturi Electrica

  Întreruperi energie electrică -B. 23.09.2021 - 24.09.2021 -PL Salonta + Oradea - anuntate cu 2 zile

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.