bihon.ro Web analytics

Siguranţa, căldura şi confortul căminului dumneavoastră - ENTC

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Încălzirea cu gaz prin intermediul centralei termice asigură confortul dorit în sezonul rece al anului.
Scris de Demian - Încălzirea cu gaz prin intermediul centralei termice asigură confortul dorit în sezonul rece al anului.

Pentru o bună exploatare a centralei termice pe gaz şi în vederea prelungirii duratei de funcţionare, pe lângă obligativitatea verificării tehnice periodice (VTP)o data la 2 ani, se recomandă verificarea acestora la începutul şi la sfârşitul sezonului rece.

Verificarea centralei termice constă în evaluarea funcţionării corecte şi sigure, a dispozitivelor de control, de reglare şi siguranţă, a evacuării gazelor arse, reglarea instalaţiei de ardere şi menţinerea condiţiilor iniţiale de instalare.

În vederea exploatării instalaţiei de utilizare în condiţii de siguranţă, conform legislaţiei în vigoare, aceasta trebuie verificată o data la 2 ani.

Verificarea instalaţiei de utilizare gaze naturale se realizeaza conform reglementărilor ANRE – Autoritatea de reglementare în domeniul energiei – şi constă în: verificarea documentaţiei tehnice, verificarea arzatoarelor şi a stării îmbinărilor şi garniturilor de etanşare aferente, verificarea stabilitaţii conductelor montate aparent pe suporturi, verificarea etanşeităţii îmbinarii conductelor şi armăturilor la presiunea de lucru a gazului din instalaţie, verificarea funcţionării echipamentului de reglare din instalaţiile de utilizare, verificarea echipamentelor de protecţie.

Revizia instalaţiilor de utilizare gaze naturale se realizează la 10 ani de funcţionare, conform regelementărilor ANRE , iar pe lângă operaţiunile care trebuie parcurse la verificare, se realizează şi probele de rezistenţă şi etanşeitate.

Energotransconsult – societate autorizată în domeniu vă oferă servicii complete în domeniu.

www.entc.ro – 0722270039

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Mapamond

  Elon Musk, obligat să schimbe prenumele fiului său
  Magnatul sud-african Elon Musk şi actuala lui parteneră de viaţă, cântăreaţa Grimes, şi-au surprins fanii atunci când au decis să îşi numească primul lor copil "X AE A-12", însă legile din statul american California i-au obligat să renunţe la acest prenume total neobişnuit, relatează ediţia online a cotidianului spaniol El Pais. 3

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cum se va desfășura admiterea la liceu?
  Ministerul Educației a emis un ordin prin care a aprobat calendarul actualizat al admiterii la liceu pentru anul școlar 2020-2021.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Din iunie încep examinările auto. Școlilor auto li se vor comunica traseele din oraș!
  Examinările auto se vor relua în iunie și va trebui respectat un set de reguli sanitare. Pentru evitarea ambuteiajelor și a incidentelor, școlile auto vor fi informate despre trasee. Școlile auto cer cursuri online. 1

  Bihon CSM Oradea

  „Nu știm dacă vom participa la Liga Națională de Vară”
  Consiliul Director al FR Baschet a propus disputarea, în luna august, a unei noi competiții, Liga Națională de Vară, atât la masculin, cât și la feminin.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Petiție către Primărie: cununii civile în aer liber!
  Primăria reia, la sfârșitul acestei săptămâni, oficierea de cununii civile în Cetate. 2

  Bihon CSM Oradea

  Achim: „Ne putem înscrie în Liga Campionilor”
  Recent, conducerea echipei U BT Cluj-Napoca a comunicat oficial că se va înscrie în ediția viitoare a FIBA Basketball Champions League, declinând o ofertă de a participa la EuroCup.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.