Învingători la Cupa Gym Mar Strong la culturism

De Teodor Biriş
Învingători la Cupa Gym Mar Strong la culturism
Unii mai sfioși, alții mai dezinvolți, cei 20 de curajoși participanți la Cupa Gym Mar Strong pentru începători au oferit un spectacol agreabil.

Concursul organizat de Ion Marin la Casa de cultură a sindicatelor s-a bucurat de un real succes, atât în rândul competitorilor cât și al spectatorilor.

Cu siguranță despre unii dintre participanți vom mai auzi în viitorul apropiat la campionatele naționale și alte concursuri de profil.

Culturiștii s-au întrecut la patru categorii, 70 kg, 80 kg, 90 kg și open, în timp ce fetele și-au etalat calitățile la Miss Gym Bikini.

După prezentarea programelor pregătite și după comparațiile cerute de membrii juriului, câștigătorii categoriilor au devenit Kajcza Antal (70 kg), Vlad Dornea (80 kg) și Anghel Frățușanu (90 kg).

La Miss Gym Bikini a fost desemnată învingătoare Camelia Roșca, ea devansându-le pe Anabella Mehes, Alexandra Bogluț și Nicoleta Gavriș.

Cel mai așteptat a fost concursul open, care a grupat învingătorii celor trei categorii.

Câștigător absolut al Cupei Gym Mar Strong a devenit orădeanul Vlad Dornea (22 de ani), în aplauzele unei asistențe numeroase.

Camelia Roșca, Vlad Dornea și Piski Lajos, acesta din urmă pentru cel mai bun program liber ales, au fost recompensați cu excursii la Viena. Toți participanții au primit suplimente nutritive, iar cei de pe podium diplome și frumoase trofee.

În afara sponsorilor, competiția a beneficiat de sprijinul DJST Bihor, inspectorul Iosif Korodi fiind prezent la concurs.

„M-am săturat să tot aud că doi din trei copii din România sunt obezi. Am dorit ca prin acest concurs destinat începătorilor să dăm un imbold tinerilor să practice sportul pentru a fi sănătoși. Poți avea orice dacă nu ai sănătate. A fost un concurs extraordinar cu sportivi bine pregătiți și un public numeros”, ne-a declarat Ion Marin, căruia i s-a cântat La mulți ani pentru cei 52 de ani împliniți vineri.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !