bihon.ro Web analytics

SC COMPANIA DE APĂ ORADEA SA aduce la cunoştinţa consumatorilor de pe raza localităţilor Fughiu, Oşorhei, Alparea, Cheriu, Felcheriu, Sărand, Ineu şi Husasău de Cris că, în ziua de joi 09.07.2020, în intervalul orar 08:00 - 18:00, furnizarea apei potabile se va întrerupe total.
SC COMPANIA DE APĂ ORADEA SA aduce la cunoştinţa consumatorilor de pe raza localităţii Cordău ( insclusiv Complex Hotelier President ) că, în ziua de miercuri 08.07.2020, în intervalul orar 0800 - 1400, furnizarea apei potabile se va întrerupe total.
S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că în vederea facturării consumurilor de apă rece pentru luna Iulie, citirea contoarelor de branşament se va face între orele 8:00 şi 16:00, după următorul program:
SC COMPANIA DE APĂ ORADEA SA aduce la cunoştinţa consumatorilor de pe raza localităţilor Tărian şi Girişu de Criş că, în ziua de joi 02.07.2020, în intervalul orar 0900 - 1600, furnizarea apei potabile se va întrerupe total. Întreruperea alimentării cu apă potabilă se datorează lucrărilor de mentenanţă la Gospodăria de Apă Tărian.
S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că în vederea facturării consumurilor de apă rece pentru luna Iunie, citirea contoarelor de branşament se va face între orele 8:00 şi 16:00, după următorul program:
S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că, în ziua de luni 29.06.2020, datorită lucrărilor de intercalare a noilor retele de alimentare cu apă pe str. Ion Irimescu şi Romulus Guga, lucrare executată de către antreprenorul SC COMPLET INSTAL SRL, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 09:00 şi 17:00.
S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că în vederea facturării consumurilor de apă rece pentru luna Iunie, citirea contoarelor de branşament se va face între orele 800 şi 1600, după următorul program:
S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că în vederea facturării consumurilor de apă rece pentru luna Iunie, citirea contoarelor de branşament se va face între orele 800 şi 1600, după următorul program:
SC COMPANIA DE APĂ ORADEA SA îşi anunţă consumatorii situaţi pe malul drept al Crişului Repede că, în cursul nopţilor din zilele de luni spre marţi 15.06.2020 / 16.06.2020 şi marţi spre miercuri 16.06.2020 / 17.06.2020, furnizarea apei potabile se va întrerupe total după următorul program:
S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că, în zilele de miercuri 10.06.2020 şi joi 11.06.2020, datorită lucrărilor de spălare a conductei de aducţiune apă pentru Comuna Sînmartin, respectiv Cartierele Tineretului şi Grigorescu, furnizarea serviciului de alimentare cu apă se va face cu presiune scăzută în zonele:

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Ungaria a anunțat noi măsuri la granițe. România inclusă pe lista galbenă, cu restricții
Ministerul Afacerilor Externe precizează că în cursul zilei de duminică autoritățile ungare au anunţat noile măsuri privind condițiile de intrare pe teritoriul Ungariei, măsuri care vor intra în vigoare miercuri, 15 iulie 2020, de la ora 00.00. 10

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Școli în șantier: bani europeni pentru eficiență energetică
O parte dintre lucrările de la Școala „Dacia” și de la LT „Onisifor Ghibu” ar putea fi gata până la începerea anului școlar. Termenul final: 2021. 2

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Se finanțează împădurirea terenurilor. Prefectul le cere și primarilor să aplice
Se acordă două tipuri de prime pentru împădurirea terenurilor. Banii se acordă pentru proiect, pentru acoperirea cheltuielilor aferente împăduririi, dar și pentru compensarea pierderilor de venit agricol, până la 12 ani.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

„Reverse The Moment” lansează E.P-ul „Empty Words”
E.P.-ul conţine cinci piese şi poate fi ascultat peYoutube, Spotify, Deezer, Itunes si Apple music.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Peste 450 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore
După ce sâmbătă a fost înregistrat un număr record de cazuri, duminică, 12 iulie, au fost anunțate 456 de noi infectări cu covid-19. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

ARDT Oradea invită tinerii la un webinar unde să discute despre start-ul în carieră
ARDT Oradea- Asociaţia de Responsabilizare și Dezvoltare a Tineretului lansează un nou proiect educaţional: Evolve Intership.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Doar un singur caz nou de coronavirus confirmat în Bihor
Situația rămâne similară în Bihor și duminică, un singur caz confirmat simptomatic fiind înregistrat de sâmbătă dimineața până duminică dimineață. 2

România

Un reputat epidemiolog: „Al doilea vârf va fi depăşit în maximum două săptămâni”
Epidemiologul Molnar Geza spune că este optimist şi consideră că al doilea vârf al epidemiei de coronavirus din România va fi depăşit în maximum două săptămâni. 1

Mapamond

Donald Trump, văzut pentru prima dată purtând masca în public, de la începutul pandemiei de Covid-19
Preşedintele american a fost văzut purtând mască în timpul vizitei unui spital militar. Guvernul federal recomandă purtarea măştii, mai ales atunci când distanţarea socială nu este posibilă, pentru a încetini răspândirea coronavirusului. Numărul cazurilor de coronavirus a crescut în Statele Unite. 7

Mapamond

Nu vor mai putea utiliza TikTok
Locuitorii din Hong Kong nu vor mai putea utiliza în curând populara reţea de socializare TikTok din cauza recentei legi privind securitatea naţională impusă de către China, a anunţat compania luni seara, potrivit AFP.

România

IGPR: 24 din 25 de accidente în care au fost implicate maşini cu volan pe dreapta - din vina şoferilor acestora
Din 25 de accidente rutiere produse în prima jumătate a anului şi în care au fost implicate autoturisme cu volan pe partea dreaptă 24 au fost din vina conducătorilor acestor vehicule, informează, joi, Poliţia Română. 2

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.