bihon.ro Web analytics

S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că în vederea facturării consumurilor de apă rece pentru luna Mai, citirea contoarelor de branşament se va face între orele 8:00 şi 16:00, după următorul program:
S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că, în ziua de miercuri 20.05.2020, datorită lucrărilor de intercalare a noii reţele de alimentare cu apă aferentă SH911, lucrare executată de către antreprenorul SC LEKO CONSTRUCT SRL, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 09:00 şi 13:00.
S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că în vederea facturării consumurilor de apă rece pentru luna MAI 2020, citirea contoarelor de branşament se va face între orele 8:00 şi 16:00 după următorul program:
Noi măsuri privind reducerea răspândirii virusului COVID-19: SC COMPANIA DE APĂ ORADEA SA suspendă începând cu data de 20.03.2020 activitatea de relaţii cu publicul şi mută majoritatea operaţiunilor de încasare facturi, eliberare avize, încheiere contracte şi comunicare clienţi, prin corespondenţă electronică. Accesul publicului la sediul societăţii noastre din strada Duiliu Zamfirescu nr.3, va fi complet restricţionat.
În contexul epidemiologic excepțional legat de măsurile privind reducerea răspândirii virusului COVID-19, începând cu data de 17 martie, în scopul asigurării sănătăţii publicului şi a personalului angajat care vine în contact cu aceştia, SC COMPANIA DE APĂ ORADEA SA îşi modifică programul de relaţii cu publicul pentru toate activităţile care presupun contactul direct al angajaţilor cu clienţii, după cum urmează:

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Percheziții pentru braconaj cinegetic cu ogari
Doi tineri, dintre care unul minor, sunt acuzați de braconaj cinegetic cu ogari.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Din județul Caraș, în Sântandrei, pentru furt
Primele rezultate ale perchezițiilor din Caraș arată un furt scump la Sântandrei.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Virgil Blage, instalat inspector şcolar general
Profesorul Virgil Blage a fost instalat joi, 28 mai 2020, inspector şcolar general. Ceremonia a avut loc în sala de şedinţe a Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor, într-un cadru restrâns.

România

Nepoata președintelui Ugandei nu avea coronavirus iar trupul ei nu prezenta urme de violență
Polițiștii timișeni au primit raportul preliminar al autopsiei tinerei studente decedate în căminul 15 din Timișoara.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Coronavirus Bihor: 9 cazuri noi în ultimele 24 de ore. Peste 400.000 teste prelucrate în România
Potrivit datelor oficiale transmise de Grupul de Comunicare Strategică (GCS), în ultimele 24 de ore, în Bihor au fost constatate 9 cazuri noi de coronavirus.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Șofer orădean depistat drogat în trafic
Polițștii rutieri au depistat miercuri, 27 mai, un bărbat de 43 de ani, care conducea sub influența unor substanțe psihoactive.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Doi copii de 4 și 5 ani, salvați de pompierii bihoreni după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon
Pompierii bihoreni au intervenit miercuri seara la o locuință situată pe strada Bradului din Oradea, pentru salvarea a doi copii, intoxicați cu monoxid de carbon.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

OTL: Programul punctelor de vânzare, de 1 iunie
OTL a transmis că luni, 1 iunie, punctele de vânzare vor fi deschise conform programului de Duminică.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Oradea a ajuns iar pe primul loc în țară
Suntem pe primul loc în țară, chiar înaintea Capitalei, la numărul de vieți salvate prin transplant. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Adăpost de braconaj descoperit în Boga de Inspectorii Gărzii de Mediu Bihor
Inspectorii Gărzii de Mediu au descoperit marți, în satul de vacanță Boga, la nici 200m de două imobile, un adăpost de braconaj. 1

România

Al doilea val de relaxare în România, de la 1 iunie
Preşedintele Klaus Iohannis va avea joi, de la ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu premierul Ludovc Orban. 1

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.