bihon.ro Web analytics

2019 a fost anul zădărniciilor și al frisoanelor, la Consiliul Județean. Pasztor Sandor și Ioan Mang au „reușit” să își determine aliații din ALDE să voteze alături de liberali în anumite subiecte critice.
După seceta din timpul PSD, anul 2020 oferă Guvernului liberal șansa de a demonstra ceva, în materie de infrastructură.
Contestația poate fi admisă, în totalitate sau în parte, ori respinsă. În cazul admiterii contestației se decide, după caz, anularea totală sau parțială a actului atacat. Prin decizie se poate constata nulitatea actului atacat.
Conform Codului de procedură fiscală orice entitate care consideră că a fost lezată în drepturile sale printr-un act administrativ fiscal este îndreptățită la contestație.
Orice persoană care comite un accident de circulație în urma căruia are loc vătămarea propriei persoane, fiind necesare acordarea de servicii medicale, nu va mai fi nevoită să își achite cheltuielile de spitalizare.
Nu-mi face nici o plăcere, recunosc, să mă ...implic și eu în acest scandal al demiterii lui Daniel Vulcu de la conducerea Teatrului Regina Maria, dar, cum la vremea aceea am scris, cu mirare, dar și cu tristețe despre nepolitețea, cel puțin a modului în care s-a făcut ea, despre absența argumentării serioase a acestei demiteri, despre neseriozitatea sau inconștiența cu care au fost alcătuite în grabă și cu părtinire vizibilă, dacă nu și la limita legalității, comisiile de examinare și notare ale managerului, despre minima obligație de bun simț de a-i aduce la cunoștință, cu explicațiile cuvenite, hotărârea Consiliului Județean, de a-i lăsa timpul necesar să răspundă, să se apere, eventual, dacă acuzele i s-ar fi părut nedrepte, în fine, îmi exprimam indignarea că, în 2018, în deplină democrație, un român, un artist, un manager, este scos cu heirupul din birou și pus rapid un interimar.
Reabilitarea face să înceteze decăderile și interdicțiile , precum și incapacitățile care rezultă din condamnare.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Autoturism scufundat în Crișul Repede, lângă Sântandrei
Un autoturism Volkswagen Passat s-a scufundat în Crișul Repede, în zona localității Sântandrei.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Turul Bihorului se mută în luna iulie
Organizatorii Turului Bihorului și al Turului Sibiului colaborează pentru progresul ciclismului românesc.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Activitatea Tribunalului Bihor, paralizată de grevă
Tribunalul Bihor își va suspenda activitatea pe o perioadă nedeterminată, începând cu luni 27 ianuarie 2020. 3

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Un bărbat a murit în urma unui accident produs între un autoturism și o căruță
Un accident rutier petrecut pe DJ 191A, lângă Ciutelec, a fost semnalat joi, la ora 18:45, prin intermediul 112.

BIHON Sport local

Luceafărul s-a reunit! „Ne așteaptă o muncă grea”
Lotul Luceafărului Oradea s-a reunit la baza proprie joi după amiază sub comanda noului staff tehnic.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Preparate românești, prezentate într-un Târg gastronomic dedicat Micii Uniri
La Liceu Greco-Catolic "Iuliu Maniu" din Oradea au avut loc, joi la amiază, mai multe evenimente dedicate zilei de 24 ianuarie, atunci când marcăm Unirea Principatelor Române.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Horă tricoloră la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”
Curtea mare a Liceului Teoretic “Lucian Blaga” din Oradea, s-a umplut în 23 ianuarie 2020 de copii veseli, voioşi şi dornici de a juca hora unirii, ca preambul al zilei de 24 Ianuarie, ziua sărbătoririi Unirii Principatelor Române!

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Călătorie la marginea pământului cu Robin and the Backstabbers
Albumul „Bacovia Overdrive Vol. 3: Vladivostok” a fost lansat joi seara şi la Oradea.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Bihorenii, moți din țara de piatră, scrisoare deschisă către Guvern
„Solicităm introducerea Munților Apuseni în programul de Investiții Teritoriale Integrate pentru a combate depopularea, infrastructura slab dezvoltată și lipsa locurilor de muncă”, se arată în scrisoarea asociației „Moții, Țara de Piatră”, din care fac parte și Șteiul, Vașcăul și Bunteștiul. 1

Mapamond

Avertismentul SUA: succesorul generalului Qassem Soleimani ar putea avea aceeași soartă
Brian Hook, emisarul special american pentru Iran, a declarat joi că succesorul generalului Qassem Soleimani, ucis într-un raid al americanilor în Bagdad, ar putea avea aceeași soartă în cazul în care ar practica politici antiamericane.

Mapamond

Majoritatea aparatelor de cafea sunt pline de bacterii și mucegai
Majoritatea aparatelor de cafea, indiferent că sunt espressoare sau cafetiere tradiționale, conțin niveluri ridicate de bacterii și mucegai, motiv pentru care trebuie să fie acordată o atenție sporită atunci când sunt curățate, potrivit the star.com.

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.