bihon.ro Web analytics

Duminică avem alegeri. Îi alegem pe cei care ne vor conduce localitățile și județul, în următorii patru ani. O bună parte dintre bihoreni încă tânjește după atributele elementare ale civilizației și calității vieții: apă, canalizare, asfalt.
Cazierul fiscal este reglementat de Ordonanța Guvernului nr. 39/2015 și reprezintă un mijloc de evidenţă şi urmărire a respectării disciplinei fiscale, contabile şi financiare de către contribuabili, în care se ţine evidenţa persoanelor fizice, juridice şi a entităţilor fără personalitate juridică, care au săvârşit fapte sancţionate de legile fiscale, contabile, vamale şi de cele care privesc disciplina financiară, stabilite potrivit art. 4 alin. (3).
Articolul 270 alin. 3 din Codul vamal prevede că sunt asimilate infracţiunii de contrabandă şi se pedepsesc cu închisoare de la 2 la 7 ani și interzicerea unor drepturi colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.
Într-o buna zi, câțiva părinți stăteau cu micuții lor în parc, la groapa cu nisip. La un moment dat, doi copilași au inceput să se certe de zor pe nu știu ce motiv. Imediat, au luat-o plângând, unul în dreapta și celălalt în stânga. După puțin timp, s-au întors din nou împreună la groapa cu nisip, unde se jucau bucuroși si fericiți de parca nimic nu s-ar fi întâmplat.
Până în data de 1 februarie 2014, pentru a putea fi aplicabile dispozițiile art. 10 din Legea nr. 241/2005 privind combaterea evaziunii fiscale, respectiv pentru a putea beneficia de o amendă administrativă în cazul prejudiciilor care nu depășeau 50.000 euro sau de o amendă penală în cazul prejudiciilor între 50.000 euro și 100.000 euro, inculpatul trebuia să achite prejudiciul cauzat, termenul limită de plată fiind fie în cursul urmăririi penale, fie până la primul termen de judecată.

BIHON Sport local

Trei bihoreni la națională, pentru trei meciuri importante. Avem și un jucător naturalizat!
Selecționerul Mirel Rădoi a anunțat jucătorii pe care va miza în cele trei partide pe care naționala României le dispută în luna octombrie.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Microbuz de transport persoane implicat într-un accident în Hidișelu de Sus
Un microbuz și un autoturism au fost implicate într-un accident produs pe DN 76, în localitatea bihoreană Hidișelu de Sus.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Focar de infecție coronavirus la un cămin de bătrâni din Marghita: 18 vârstnici și 4 angajați
Căminul de bătrâni "Sfântul Anton" al Caritas Catolica din Marghita e confirmat aproape în totalitate cu coronavirus.

Angajari BIHON

INGEL FENSTER angajează personal
Firma noastră produce in Germania ferestre și uși din lemn, PVC și aluminium.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Defileul Crișului Repede, „vedeta” unui film documentar
Pădurea Craiului, singura destinaţie de ecoturism din Bihor, este vedeta unui nou film marca Mihai Moiceanu.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Gata gratuitatea! De joi, cu taxă în parcarea de pe Independenței
La miezul nopții de miercuri spre joi intră în funcțiune sistemul de tichetare a parcării subterane de pe strada Independenței. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Niciun deces de COVID-19 înregistrat în Bihor, în ultimele 24 de ore
După multe zile în care la Spitalul Curteanu s-au înregistrat decese provocate și de la coronavirus, de marți până miercuri, nimeni nu a mai murit din pricina acestui virus.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

„DNA-ului pădurilor” nu trece. Legea, declarată neconstituțională de CCR
Legea pentru organizarea și funcționarea Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Mediu, cunoscută și ca „DNA-ul Pădurilor”, este neconstituțională, au decis, miercuri. judecătorii CCR. 2

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Coronavirus: A fost depășit pragul critic de 2.000 de cazuri pe zi! 68 de infectări noi în Bihor
Conform ultimului bilanț oficial, transmis de autorități, în ultimele 24 de ore a fost depășit pragul de 2.000 de infectări pe zi, miercuri fiind înregistrate 2.158 de noi infectări. 7

BIHON Ştirile judeţului Bihor

A patra ediţie a celui mai mare salon fotografic din România
Salonului Internațional de Artă Fotografică Varadinum 2020 şi-a desemnat câştigătorii.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Două filme cu Liam Neeson și o animație, premierele săptămânii la Cinema Palace
Începând de vineri, 2 octombrie, cinema Palace întâmpină cinefilii cu trei noi producții cinematografice.

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.