Peste 1.100 de locuri de muncă vacante în Bihor

De Dan Birta
Reactualizat la:
Peste 1.100 de locuri de muncă vacante în Bihor
Aproape 100 de oferte se adresează persoanelor cu studii superioare.

În baza de date a AJOFM Bihor se găsesc în prezent 1.121 de oferte de locuri de muncă vacante. Dintre acestea, 98 sunt destinate persoanelor cu studii superioare.

Astfel, pot să se angajeze cei care au trecut pe diplomă calificarea de agent vânzări, administrator de bază de date, asistent manager, asistent servicii clienţi, analist calitate, arhivist, consilier juridic, controlor de calitate, desenator AUTOCAD, director vânzări. Universitatea Oradea a scos la concurs şapte posturi de asistenţi, cinci posturi de conferenţiari, opt posturi de şefi lucrări şi cinci posturi de profesori universitari.

Oferă bogată şi pentru inginerii de diferite specializări: inginer maşini unelte, inginer energetică industrială, inginer mecanic, inginer chimist, inginer producţie, inginer proiectatnt, inginer prelucrări electromecanice, inginer automatist, inginer tehnolog de panificaţie. Pentru programatori şi absolvenţi de IT, oferta este, de asemenea, destul de consistentă.

Studii medii

Pentru persoanele cu studii medii sau şcoală profesională oferta este de 625 de locuri de muncă. Pot să se angajeze agenţii de pază şi securitate cu atestat, agenţii servicii clienţi prin telefon, agenţii de asigurări. Domeniul comerţului, alimentar şi HORECA oferă multe locuri de muncă pentru casieri, lucrători comerciali, contabili, bucătari şi ajutor de bucătari, barmani, ospătari, cameriste. Oferta este bogată şi pentru confecţionerii îmbrăcăminte şi încălţăminte.

Angajări se fac şi în domeniul mecanic pentru cei cu calificări în meseriile de frezor, lăcătuş, operator CNC, sculer matriţer, strungar, operatori roboţi industriali, etc.

Un domeniu apărut în ultimii ani la Oradea şi care are nevoie de forţă de muncă este cel al componentelor electronice. De asemenea, oferta pentru şoferi, în special pentru cei pe maşini de mare tonaj, este deosebită.

Pentru persoanele necalificate sunt oferite 338 de locuri de muncă. Cele mai multe sunt pentru ambalatori, îngrijitori de clădiri, femei de serviciu, manipulanţi marfă, muncitori necalificaţi în industria confecţiilor şi încălţămintei, muncitori în vederea calificării ca operatori mase plastice, etc.

În judeţ, la Aleşd sunt oferite 21 de locuri de muncă, la Beiuş – 17, la Marghita 16 şi la Salonta şase.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !