100 de noi locuri de muncă la Diosig

De Veronica Bursaşiu
100 de noi locuri de muncă la Diosig
Primăria Diosig exploatează la maxim spaţiile de care dispune pentru a crea locuri de muncă.

În ianuarie, Primăria Diosig a predat un spațiu din curtea Castelului Zichy, fosta clădire a centralei termice cu care erau încălzite blocurile din zona centrală a Diosigului. Clădirea a fost renovată de către Primăria Diosig. „Inițial, destinația clădirii era o sală de fitness, dar între timp s-a ivit o ocazie de a închiria spațiul unei societăți cu capital străi, care a deschis o secție de croitorie. Planul inițial era crearea a 35-40 locuri de muncă, însă acest prag a fost depășit repede, în momentul de față lucrând în această unitate 52 de angajați din care, ceea ce este cel mai important, 45 din Diosig.

Având în vedere potențialul de forță de muncă din Diosig, societatea se extinde, iar în momentul de față este în desfășurare o investiție prin care se vor crea încă 100 de locuri de muncă”, spune primarul de Diosig, Mados Attila. Având în vedere dezavantajul zonelor rurale prin care este aproape imposibil ca o comună să înființeze, de exemplu, un parc industrial unde să atragă investitori, fiindcă este imposibil să se modifice încadrarea fânețelor și a pajiștilor în zone pentru investiții, Diosigul exploatează la maxim spațiile pe care le are în proprietate pentru a crea noi locuri de muncă. „Primăria Diosig sprijină antreprenorii prin toate mijloacele posibile”, este mesajul primarului. Cei interesați de angajare la croitorie pot solicita informații suplimentare la sediul din Diosig al firmei, situat în spatele căminului cultural.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !