160 de proiecte finanțate din fondurile Consiliului Județean Bihor

De Veronica Bursaşiu
Reactualizat la:
160 de proiecte finanțate din fondurile Consiliului Județean Bihor
La Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte Bihor din cadrul Consiliului Județean Bihor au fost depuse un număr record de proiecte pentru a fi finanțate din sumele destinate ONG-urilor și asociațiilor non-profit.

1.000.000 lei a avut la dispoziție Direcția în acest scop. 160 de proiecte din 177 de proiecte depuse au fost finanțate în urma evaluării. ”17 dosare au fost respinse pentru că nu au îndeplinit criteriile art. 51 și 52 din Regulament.

Toate dosarele eligibile au fost supuse evaluării în baza unei grile de evaluare, dar cele ce nu au întrunit minimum 50 de puncte au fost respinse”, a precizat Póti Csaba, directorul Direcției de Dezvoltare și Implementare Proiecte Bihor.

Asociațiile și ONG-urile puteau aplica la trei categorii, iar în urma ședinței de evaluare din 3 iunie fondurile au fost împărțite astfel: la categoria Cultură din 600 000 lei s-au distribuit 600 000 lei;la categoria Sport din 375 000 lei s-au distribuit 350 800 lei, iar la categoria Anticorupție din 25 000 lei s-au distribuit 12 000 lei .

La categoriile la care au mai rămas fonduri de distribuit, aplicanții mai beneficiază de o sesiune de depunere de proiecte în această lună.

Lista proiectelor depuse spre finanțare și rezultatele evaluărilor sunt disponibile pe http://ddipbihor.ro/rezultate-2019/0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !