18 Tabu la final

De Veronica Bursaşiu
18 Tabu la final
Proiect pentru tineret „Să vorbim despre noi”- Revista 18 Tabu s-a încheiat.

Crina Nicolaescu, preşedintele Fundației EYP România anunță încheierea proiectului „Să vorbim despre noi” (Let’s talk about us!). Proiectul s-a desfășurat în perioada august 2012 – ianuarie 2014, şi s-a derulat cu sprijinul Comisiei Europene, prin Programul „Tineret în acțiune” – „Youth in action”, și prin contribuția unor sponsori locali.

„În cadrul proiectului, echipa de lucru – alcătuită din tineri elevi de liceu sau studenți – a editat, lunar, Revista „18 Tabu”, cu distribuție gratuită în instituțiile de învățământ din Oradea și Gyula, în locațiile partenere, și sampling stradal. Subsecvent s-au realizat emisiuni radio și TV pe teme de interes pentru tineri și comunitatea locală, practic un dialog al tinerilor cu personalități locale din viața publică, economică, culturală sau sportivă”, spune Alina Brihan, coordonator al proiectului.

Revista a fost adresată tinerilor și celor din preajma lor și a avut un conținut educativ și informativ de actualitate în ceea ce privește problematica tinerilor cu vârsta între 16 – 20 de ani, respectiv articole și interviuri pe teme de cultură generală, psihologie, pedagogie, juridic, turism, cariere, fashion, petrecerea timpului liber în mod constructiv.

“18 Tabu” s-a dorit a fi un ghid educativ al tânărului în lumea de azi, frământată de tentații diverse, de modele controvesate și nepotrivite, de lipsa generală a unei perspective în carieră. „Din analiza efectuată, după derularea proiectului, rezultă că tematica abordată a atins puncte de interes pentru tineri, educatori și părinți, și a contribuit la orientarea profesională a tinerilor, îndeosebi spre domenii de comunicare, media, relații publice, marketing, IT”, a spus Crina Nicolaescu, preşedinte al Fundaţiei EYP România.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !