1900 de candidati pentru 130 de locuri titularizabile

Concurenţă mare la titularizare
Concurenţă mare la titularizare
În acest an, în Bihor va exista o medie de 14 candidaţi pe un post. Peste 1900 de candidaţi din Oradea şi Bihor s-au înscris la examenul de titularizare pentru cele 130 de posturi titularizabile în învăţământul bihorean.

„Pentru examenul de titularizare din 13 iulie, în judeţul Bihor avem 130 de posturi. Pentru aceste posturi s-au înscris peste 1900 de candidaţi. Vom avea o medie de 14 cadre didactice pentru un post. Ca în fiecare an, concurenţa este la locurile de educatori şi învăţători”, a declarat jurista Ramona Bacter, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor.

Etapa I de repartizare în şedinţă publică, la nivel de centru de concurs a candidaţilor care au obţinut cel puţin nota 7,00 la concursul de titularizare pe posturile didactice/catedrele vacante titularizabile va avea loc între 22 şi 25 iulie. În Oradea vor exista trei centre ce concurs: unul la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, altul la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” şi un altul la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazu”.

Calendar

Reactualizarea şi afişarea listei posturilor didactice/catedrelor vacante titularizabile pe portalul Inspectoratului Şcolar şi la centrele/ unităţile de învăţământ care organizează concurs are ca termen data de 26 iulie, iar emiterea şi comunicarea deciziilor de repartizare pe post/catedră se va face până pe 5 august.

Cea de a doua etapă de repartizare a candidaţilor care au obţinut cel puţin nota 7,00 la concursul din 13 iulie în alte centre de concurs/judeţe pe posturile didactice/catedrele vacante titularizabile rămase neocupate după prima etapă de repartizare are ca termen data de 29 iulie.

Publicarea pe portalul Ministerului Educaţiei a listei cu posturile didactice/catedrele netitularizabile rămase vacante, inclusiv a celor titularizabile rămase neocupate care au devenit netitularizabile şi a posturilor didactice/catedrelor rezervate şi afişarea acestora la inspectoratele şcolare şi la centrele de concurs se va face până pe 30 iulie.

C.D.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !