25 de posturi scoase la concurs

De Crina Dobocan
Concurs la IŞJ Bihor
Concurs la IŞJ Bihor
Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor organizează concurs pentru ocuparea a 25 de posturi vacanțe de inspectori şcolari.


Cei care doresc să ocupe un loc în Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor sunt aşteptaţi să se înscrie la concursul pentru ocuparea funcţiilor de inspector şcolar. La competiţie se poate înscrie orice cadru didactic care îndeplineşte, cumulativ, următoarele condiţii: este absolvent al unei instituţii de învățământ superior de lungă durată cu diploma de licenţă sau al ciclului II Bologna cu diplomă de master, este titular, având încheiat contract de muncă individual pe perioadă nedeterminată în învățământul preuniversitar, cu gradul didactic I sau titlul ştiinţific de doctor, cu vechime efectivă la catedră de minimum 7 ani in învățământul preuniversitar; a obţinut calificativul anual „foarte bine“ în ultimii 5 ani şi nu a fost sancţionat disciplinar în aceeaşi perioadă, până la înscrierea la concurs. Totodată, candidatul pentru o funcţie de inspector nu va putea candida dacă a fost condamnat penal pentru săvârşirea unei infracţiuni sau dacă a fost lipsit de dreptul de a ocupa o funcţie de conducere, îndrumare ori control prin hotărâre judecatorească definitivă şi irevocabilă de condamnare penală, dacă nu este apt din punct de vedere medical. De asemenea, el trebuie să fie membru al Corpului naţional de experţi în management educaţional.

Evaluare

„Pentru funcţia de inspector şcolar pentru învăţământul preşcolar, respectiv pentru cea de inspector şcolar pentru învăţământul primar, candidatul trebuie să fie absolvent cel puţin al ciclului I Bologna, având funcţia didactică de profesor pentru învăţământ preşcolar, respectiv profesor pentru învăţământ primar”, a precizat prof. Nicolae Avram, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor.

Dosarele de înscriere se vor putea depune în zilele lucrătoare din perioada 24 aprilie – 4 mai, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor. Probele de concurs se vor derula în perioada 20 mai – 5 iunie 2015.

Metodologia de concurs, bibliografia de concurs, modelele de curriculum vitae, declaraţia pe propria răspundere, fişele de evaluare a probelor, fişa postului de inspector şcolar, precum şi lista documentelor necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor şi pe site-ul www.isjbihor.ro.

Informaţii suplimentare se pot obţine la nr. de telefon 0259-416454 sau 0359-436207, în perioada 24 aprilie – 4 mai 2015, între orele 10.00-15.00.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !