300 de copii danseaza pentru Vladut

De Otilia Șandor
O nouă rundă de dans pentru Vlăduţ
O nouă rundă de dans pentru Vlăduţ
300 de copii din tot judeţul, împărţiţi în 16 echipe dansează vineri, 8 iunie 2012, din nou, pentru Vlăduţ, la sala de dans Feeling Dance Studio (etajul 1, în Oradea Plaza din Piaţa Cetăţii nr. 1, vizavi de Piaţa Mare).

Profesioniştii de la clubul de dans Feeling Dance au explicat că organizează între orele 9:30 – 12:00 concursul de dans modern şi de societate pentru preşcolari. Competitia este organizată în colaborare cu Grădiniţa nr. 41 din Oradea şi cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Bihor, având un scop caritabil pentru că vine în sprijinul lui Vlăduţ. „Reuşita primului eveniment (Spectacolul de Crăciun 2011) ne-a îndemnat să mergem mai departe şi să mai dansăm o dată pentru Vlăduţ, a explicat Cristian Jurcuţ, reprezentantul clubului Feeling Dance, care apreciază că evenimentul reprezintă şi un bun prilej pentru evaluarea cunostinţelor din lumea dansului, acum când se apropie un nou final de an şcolar. dar şi pentru că iunie este luna copiilor de pretutindeni.

Pentru gestul lor frumos de a dansa pentru un copil bolnav, preşcolarii participanţi la concurs vor fi răsplătiţi cu premii constând în dulciuri, băuturi răcoritoare, dar şi cu o lună de curs de dans gratuit în modernul studio inaugurat în luna octombrie.

Amintim că Andreas Vlad Rotariu suferă de neurofibromatoză de tip 1 cu afectarea nervului optic stâng, iar în iarnă, Feeling Dance a organizat o serbare de Crăciun caritabilă, cu dansatorii de la cursurile clubului. Participanţii la serbarea de atunci au primit cadouri, iar Vlăduţ – o sumă de bani donată prin biletele vândute spectatorilor.

Donaţii pentru susţinerea tratamentului necesar lui Andreas se pot face în continuare de către cei ce doresc, în contul deschis la Bank Post cu numărul IBAN RO62 BPOS 9620 6900 405 RON01.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !