38 categorii de concurs la a III-a ediţie

De Otilia Șandor
Reactualizat la:
Start la dans 2015! FOTO: partyoradea.ro
Start la dans 2015! FOTO: partyoradea.ro
Organizatorii celei de-a treia competiţii naţionale de dans vin cu date tehnice.


Competiţia Cupa Feeling Dance, aflată la a treia ediţie, sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv şi a Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Bihor (sprijinită şi de Federaţia Patronilor Bihor) se va desfăşura în probe de perechi şi de fete solo, sâmbătă, 23 mai 2015, între orele 8:00 – 22:00 la Era Shopping Park. Numărul participanţilor la evenimentul cu intrare gratuită, conform statisticilor ediţiilor precedente, se va ridica la peste 2000 (sportivi + parinti + invitaţi oficiali + spectatori…).

Competiţie complexă

Preşedintele Feeling Dance, Cristian Jurcuţ, a anunţat că această a treia ediţie a Cupei Feeling Dance însumează nu mai puţin de 38 de categorii de concurs, cu trei mai multe decât anul trecut.

Până joi se înscriseseră la concurs aproape 400 participanţi din peste 15 judeţe (Bucureşti, Braşov, Târgu Mureş, Cluj Napoca, Sighetu Marmaţiei, Dej, Bistriţa, Baia Sprie, Baia Mare, Satu Mare, Arad, Timişoara, Reşiţa, Mediaş, Salonta, Oradea, alte centre importante de dans), dar înscrierile continuă şi se aşteaptă să participe concurenţi chiar şi din Ungaria. În final, organizatorii se aşteaptă la un număr de circa 600 de concurenţi.

Cupe şi medalii

Competiţia va beneficia de 18 arbitri speciali, din mai multe centre de renume din lumea dansului românesc şi de nouă arbitri pentru probele precompetiţionale la salsa şi bachata, din diferite judeţe. „Am pregătit peste 200 de cupe şi 300 medalii pentru participanţi. În plus, toţi concurenţii vor beneficia de tichete gratuite pentru Aquaparcul din Băile Felix – Aquapresident”, anunţă preşedintele Jurcuţ.

Seara, la ora 19:00, la fel ca la ediţiile precedente, va fi un moment special, de această dată pe scenă evoluând în dans demonstrativ sincron aproximativ 300 de copii de la grădiniţele şi şcolile orădene cu care Feeling Dance colaborează.

Concurs de referinţă

Cristi Jurcuţ spune că ideea unui eveniment de asemenea amploare s-a născut în urma realizării a patru evenimente naţionale de succes (Salsa Claus Weekend 2009-2012), avându-i ca invitaţi principali pe Willmark (de la „Dansez Pentru Tine”), Jose Rodrigues (Italia), Malik Roy (Franţa), Ronaldo&Marta (Brazilia & Ungaria), Elli Torres – campion mondial (SUA). „Aceste evenimente erau dedicate doar dansurilor latino caraibiene – salsa, bachata şi nu aveau neapărat caracter competiţional. Însă în 2013 am ridicat şi mai mult ştacheta. A fost anul în care am realizat prima ediţie a Cupei Feeling Dance, un eveniment mult mai diversificat, cu competiţii de dans sportiv, dans de societate şi dansuri latino caraibiene”, aminteşte Jurcuţ, răsfoind în istoria de peste 15 ani a şcolii de dans orădene pe care a înfiinţat-o şi o conduce cu succes.

„Cupa Feeling Dance a devenit după prima ediţie un concurs de referinţă, apreciat de participanţi pentru calitatea, amploarea şi buna organizare a unui eveniment sportiv”, a adăugat Cristian Jurcuţ.

În ceasul XII

În afara câtorva colaboratori loiali, nicio firmă bihoreană nu s-a arătat dornică (până joi) să sprijine financiar prin sponsorizări sau donaţii acest eveniment cu stil de mare anvergură şi fineţe. Cheltuielile pentru această competiţie se ridică la 40.000 lei, concurenţii, părinţii şi membrii Feeling Dance fiind practic singurii finanţatori.

Totuşi, în cazul în care, pe ultima sută de metri, sunt persoane fizice sau juridice interesate de susţinerea financiară a acestei competiţii regale sunt rugate să îl contacteze direct pe Cristian Jurcuţ la tel: 0722.883569 sau 0741283569.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !