700 de poliţişti în stradă de Rusalii

De Otilia Șandor
5Comentarii
700 de poliţişti în stradă de Rusalii
Poliţiştii bihoreni anunţă că vor fi în stradă, de Rusalii, în număr mare.

Ca la fiecare mare sărbătoare ori eveniment, Poliţia Bihor îşi anunţă prezenţa în stradă prin efective mari de agenţi, cu scopul de a oferi bihorenilor momente de linişte şi siguranţă.

Descurajează infracţionalitatea

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bihor a transmis astfel că de sâmbătă până luni inclusiv, nu mai puţin de 680 de poliţişti bihoreni vor acţiona la Oradea şi în judeţ, ca să descurajeze comiterea oricărei fapte antisociale, spre liniştea cetăţeanului. Poliţiştii bihoreni vor acţiona în sistem integrat, în echipe mixte, împreună cu colegi de la Jandarmi, Poliţia de Frontieră Oradea.

Oamenii de la Arme anunţă că vor face controale în zone intens circulate de la oraşe şi sate, vor fi prezenţi şi în zona bisericilor, unde se vor susţine slujbele religioase de Rusalii, dar şi în locurile de agrement, sportive, la discoteci, în cluburi. Poliţiştii nu se feresc să anunţe că sunt cu ochii în patru şi la cei care intenţionează să traficheze şi să consume droguri, la cei care practică proxenetismul, prostituţia, traficul de persoane ori hoţii de buzunare de pe străzi, mijloace de transport, locuri aglomerate şi nu numai.

Controale

Poliţiştii spun că vor face mult mai multe controale în aceste zile şi la firme diverse, vizate în mod special fiind cele care colectează şi transportă valori monetare (bănci, hipermarketurile etc.), pentru a verifica dacă acestea sunt bine păzite şi dacă au sisteme de pază. Poliţiştii de la Investigarea Fraudelor vor lucra şi ei împreună cu colegi de la alte instituţii, pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale, dar şi pentru verificarea legalităţii activităţilor desfăşurate de către unităţile de alimentaţie publică şi de cazare a turiştilor.

O rezervă de intervenţie de mascaţi va fi în aşteptare la sediul Poliţiei Bihor, gata să intervină pentru evitarea producerii oricăror evenimente deosebite.

Grijă la starea drumurilor

Rutieriştii şi cei de la Ordine Publică vor supraveghea şi mai mult traficul rutier, arterele mari din Oradea şi judeţ, în preajma lăcaşurilor de cult dar şi pe drumurile dinzonele turistice, pentru a preveni producerea de accidente şi ambuteiaje. În acest sens vor fi realizate filtre sau controale pe D.N. 1 şi pe Şoseaua Borşului, înspre punctul de trecere a frontierei Borş – Artand. Pentru o monitorizare atentă, va fi folosită la capacitate maximă aparatura de supraveghere a traficului şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, anunţă conducerea Poliţiei Bihor, care roagă bihorenii ce pleacă de acasă de Rusalii să se informeze bine asupra traseului, dar şi despre starea drumului şi progonoza meteo.

 5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor