860 de tone de gunoi colectate din Oradea

De Diana Groza
860 de tone de gunoi colectate din Oradea
Primăria Oradea anunță bilanţul campaniei de curățenie de toamnă desfăşurată în perioada 28 septembrie – 7 noiembrie.

Conform declarației lui Ionel Ban, director producție S.C. RER Ecologic Service, “Acum, la finalul campaniei, aducem la cunoștință faptul că s-au colectat 860 de tone de deșeuri numai de pe raza municipiului Oradea”.

În cadrul campaniei “Curățenie generală de toamnă”, s-au colectat obiecte de uz casnic și gospodăresc (piese de mobilier, mochete, biciclete, materiale textile, uși, geamuri etc), precum și deșeuri vegetale rezultate din igienizarea zonelor verzi aferente gospodăriilor populației și cvartalelor și zonelor de locuit din municipiul Oradea.

Operatorul de salubritate S.C. RER Ecologic Service S.A a amplasat, în perioada planificată, în funcţie de zonă, containere metalice în punctele stabilite pentru colectarea deșeurilor și obiectelor de uz casnic și gospodăresc.

Orădenii au contribuit și ei la aceasta campanie, după spusele lui Mircea Stejărean, șef Servicii Publice şi Spaţii Verzi din cadrul Primăriei Oradea.”Campania de curățenie a fost una reușită, cetățenii s-au familiarizat deja cu acestă acțiune a Primăriei Oradea și, spre deosebire de anii precedenți, nu am mai avut probleme cu nerespectarea locurilor de depozitare a deșeurilor. Menționez că această campanie va continua și anul viitor, când vom relua acțiunea de curățenie generală primăvara și toamna”.

Respectarea regulilor de menținere a curațeniei este necesară pentru a asigura în continuare succesul acestei campanii- atât pentru beneficiari cât și pentru cei care au contribuit la implementarea și realizarea ei. După incheierea perioadei de curăţenie 28 septembrie – 7 noiembrie 2015, respectiv a perioadei de colectare conform planificării pe zone, dacă se vor constata depozitări de deșeuri pe spațiile pe care le dețin, asociațiile de proprietari vor plăti cuantumul serviciului prestat pentru încărcarea, transportul şi depozitarea acestora de către SC RER Ecologic Service Oradea SA, operatorul licenţiat să presteze această activitate pe raza municipiului Oradea.

Persoanele surprinse că depozitează ilegal deșeuri pe domeniul public vor fi sancționate conform Hotărârii Consiliului Local nr. 207 din 26 martie 2015 – Regulament de organizare şi funcţionare a serviciului de salubrizare a Municipiului Oradea.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !