A dat beiusenilor cea mai ieftina caldura

De Veronica Bursaşiu
1Comentariu
A dat beiusenilor cea mai ieftina caldura
Primăria Beiuş va găzdui marti conferinţa de presa finală a proiectului “Beiuş, oraş geotermal -extindere, modernizare, securizare a sistemului de încalzire cu apa geotermala“, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Economiei.

Adrian Domocoş a fost primul primar din ţară care a semnat contractul de finanţare pentru proiectul derulat în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Creşterea competitivităţii economice” – Axa prioritară 4 (Creşterea eficienţei energetice şi a securităţii furnizării, în contextul combaterii schimbărilor climatice), Domeniul de intervenţie 4.2 (Valorificarea resurselor regenerabile de energie pentru producerea energiei verzi). S-a întâmplat la finele lui 2009 Valoarea totală a proiectului a fost de 17.309.178,99 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 13.740.648 lei. „Obiectivul proiectului a fost sprijinirea investiţiilor, modernizarea si realizarea de noi capacităţi de producere a energiei termice, prin valorificarea resurselor energetice regenerabile geotermale din Beiuş”, spune Mircea Boloş, manager de proiect. Rezultatul este acela beiuşenii plătesc cea mai ieftină energie termică din ţară.

Taguri: ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor