Acte pentru CAS Bihor

Acte pentru CAS Bihor
Reprezentanţii CAS Bihor dau asigurări că actele vor fi „operate în baza de date în cel mai scrut timp”.

Încercând să micşoreze cozile de la ghișeele lor, între anumite ore la finele unui trimestru, şefii Casei de Asigurări de Sănătate Bihor (CAS Bihor) anunţă persoanele fizice plătitoare la ANAF că pot depune sau transmite documentele de plată și la Registratura instituţiei (ghişeul 1), prin fax – la numarul : 0259/454184, la e-mail -la adresa : e-mail@casbh.rdsor.ro, prin poştă (la adresa: Oradea, Şos. Borşului Km4).

Adeverințele se eliberează la sediul CAS Bihor numai pentru doar două situații: când cardul de sănătate este pierdut, furat, deteriorat, se modifică datele personale, este defect, se eliberează adeverință înlocuitoare de card sau cardul este refuzat pe motive religioase sau de conștiință se eliberează adeverința de asigurat.

De reţinut că serviciile medicale se acordă pe bază de card național de sănătate, adeverință înlocuitoare de card (pentru situațiile expuse mai sus) şi, în cazul asiguraṭilor care nu au ȋncă cardul emis, pe baza verificării de către furnizorul de servicii medicale la adresa http://www.cnas.ro/page/verificare-asigurat.html

Asiguraţii care constată că sunt inadvertenṭe ȋntre datele înscrise ȋn platforma informatică ṣi situaṭia reală sunt rugaţi să se adreseze CAS Bihor pentru remediere cu documente justificative.

Taguri:


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !