Activităţi diverse în „Săptămâna altfel” pentru copiii de la Grădinița nr.52

1Comentariu
Au învăţat tehnici tradiţionale de încondeiere
Au învăţat tehnici tradiţionale de încondeiere
Înainte de-a pleca în vacanţa de Paşti, în săptămâna „Şcoala altfel”, copiii din Grupa Mare B de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 52 din Oradea au avut activităţi din cele mai diverse.

Sub coordonarea prof. Anca-Gabriela Costea şi Gabriela Georgeta Popa, ştrengarii s-au bucurat de activităţi practice şi creative. Şi cum mai multe instituţii din Oradea şi-au deschis porţile special pentru ei, micuţii au ajuns la Cetatea din Oradea şi în parcul din proximitatea ei, precum şi în centrul istoric al municipiului nostru şi în Parcul 1 Decembrie. Pentru unii dintre ei, deplasarea cu tramvaiul a fost o experienţă inedită, cu care mai rar se întâlnesc pe parcusul anului şcolar.

8gradi 1

Vizionarea spectacolului „Cei trei purceluşi” al trupei de teatru „Dollo” din Cluj Napoca şi exursia la Băile Felix, au fost, de asemenea, o încântare pentru copii. Activităţile au culminat cu un atelier de încondeiat ouă, activitate găzduită de Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea.

„Copiii s-au simţit extraordinar. Au învăţat lucruri noi despre ce a însemnat Cetatea pentru lucuitorii aşezării. Totodată, excursia la rezervaţia naturală de nuferi de la Băile Felix, le-a permis copiilor să descopere o plantă deosebit de frumoasă şi rară, protejata de lege. Au fost impresionati de delicatetea acestei flori,unii dintre ei vazand-o pentru prima data. Toţi copiii şi-au propus să fie ambasadorii acestei plante şi să îi înveţe şi pe alţi copii, şi chiar adulţi, să o protejeze. Tot în Băile Felix am vizitat şi padurea care este un loc minunat pentru activităţi în aer liber”, au detaliat educatoarele Costea şi Popa.

8gradinita



1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor